Video O fetiţă care i-a oferit flori reginei Elizabeth a II-a, lovită din greşeală de un soldat britanic - VIDEO

Maisie Gregory, o fetiţă în vârstă de şase ani care a oferit un buchet de flori reginei Elizabeth a II-a, înainte de o ceremonie care a avut loc joi, a fost lovită din greşeală în zona feţei de un soldat britanic, în timpul salutului oficial efectuat în faţa suveranei britanice, potrivit people.com.

2747 afișări

Maisie Gregory, purtând un costum galez tradiţional, a oferit un buchet multicolor de flori reginei Elizabeth a II-a, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, joi, la Cardiff, în Ţara Galilor.

Afişând un zâmbet larg, regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 89 de ani, i-a mulţumit tinerei sale admiratoare: "Eşti atât de drăguţă! Mulţumesc. Dumnezeu să te binecuvânteze!".

Dar, în timp ce suverana britanică se îndepărta, soldatul care stătea lângă Maisie a efectuat salutul tradiţional în faţa reginei şi a lovit-o din greşeală pe fetiţă, cu palma, în zona feţei.

Regina britanică, aflată deja la câţiva metri distanţă, cu spatele la fetiţă, nu a văzut incidentul. Soldatul, care iniţial a rămas nemişcat în timp ce regina se îndepărta, s-a întors apoi către Maisie şi a întrebat-o dacă se simte bine. Maisie a fost consolată imediat de una dintre rudele sale prezente la ceremonie.

"Se simte bine", a spus mama ei, Joanne Gregory. "Este doar puţin obosită. A fost un şoc pentru ea. Cu toţii am fost copleşiţi de întâlnirea cu regina", a adăugat ea.

Ruth Mosalki, reporter la Wales Online, este jurnalista care a filmat acest incident, pe care l-a publicat apoi pe Twitter, sub forma unui fişier video.

Suverana britanică a participat, joi, la o ceremonie oficială, pe Millennium Stadium din Cardiff, dedicată Regimentului Regal de Infanterie din Ţara Galilor. Urmărită de 7.000 de persoane aflate în tribune, inclusiv de numeroşi elevi, regina Elizabeth a II-a a salutat eforturile depuse de cei 600 de militari galezi, dintre care mulţi au luptat pe fronturile din Irak şi Afganistan. După ceremonie, regina britanică a ţinut să se întâlnească cu soldaţii şi a stat de vorbă cu unii dintre ei şi cu familiile lor.

Sâmbătă, regina Elizabeth a II-a a participat la o altă ceremonie celebră, intitulată "Trooping the Colour", organizată în fiecare an pentru a celebra ziua de naştere a suveranilor britanici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici