O navă de croazieră cu o mie de turişti germani ajunge joi în Portul Constanţa. Pasagerii vor vizita obiective de pe litoral şi din Capitală

Aproximativ 1.000 de pasageri germani vor ajunge joi în Portul Constanţa la bordul vasului Artania, prima navă de croazieră de mare capacitate care ajunge anul acesta în România, turiştii urmând să stea în ţară zece ore, perioadă în care vor vizita obiective de pe litoral, dar şi din Capitală.

413 afișări
Imaginea articolului O navă de croazieră cu o mie de turişti germani ajunge joi în Portul Constanţa. Pasagerii vor vizita obiective de pe litoral şi din Capitală

O navă de croazieră cu o mie de turişti germani ajunge joi în Portul Constanţa. Pasagerii vor vizita obiective de pe litoral şi din Capitală (Imagine: Karpaten Turism)

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale "Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa, nava vine de la Odessa şi se îndreaptă spre Istanbul, are la bord 994 de pasageri şi este deservită de un echipaj format din 521 de persoane.

Vasul urmează să ajungă la terminalul de croaziere din Portul Constanţa joi dimineaţă, la ora 08.00, plecarea fiind programată pentru aceeaşi zi, la ora 18.00. Programul turiştilor germani pe perioada şederii în România include, la alegere, vizitarea unor obiective din zonă - Constanţa, Histria ori Delta Dunării, dar şi o excursie la Bucureşti, la Patriarhie, Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului.

Artania este o navă maritimă de mari dimensiuni din flota Phoenix Reisen şi navighează sub pavilion Bermuda. Are o lungime de 230 de metri, lăţimea de 32 de metri, pescajul de opt metri şi o capacitate de 1.188 de pasageri.

Compania Phoenix Reisen, care operează nava Artania, este unul dintre cei mai mari turoperatori germani, cu o tradiţie de peste 25 de ani în organizarea croazierelor maritime.

În acest an sunt aşteptate în portul Constanţa 68 de nave de pasageri, dintre care 53 maritime şi 13 fluviale. Ele vor cumula un număr de aproximativ 40.000 de pasageri străini. Următoarele nave maritime de pasageri sunt anunţate să sosească în 22 aprilie - Kristina Katarina şi 26 aprilie - Costa Deliziosa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici