Oameni aşteaptă la coadă în faţa magazinului Apple din New York pentru un iPhone 6 care deocamdată nu există - VIDEO

Apple urmează să anunţe lansarea iPhone 6 abia pe 9 septembrie, dar unii oameni deja au făcut comenzi pentru noul telefon şi aşteaptă în faţa reprezentanţei din New York, fiind pregătiţi cu scaune şi saci de dormit.

1949 afișări
Imaginea articolului Oameni aşteaptă la coadă în faţa magazinului Apple din New York pentru un iPhone 6 care deocamdată nu există - VIDEO

Oameni aşteaptă la coadă în faţa magazinului Apple din New York pentru un iPhone 6 care deocamdată nu există - VIDEO (Imagine: captură video CNBC)

Noul iPhone 6 va fi anunţat într-un eveniment special de către Apple pe 9 septembrie, ceea ce înseamnă că telefonul va deveni disponibil în magazine cel mai probabil 10 zile mai târziu.

Însă în faţa magazinului oficial Apple din New York câţiva oameni aşteaptă deja telefonul şi sunt hotărâţi să nu îşi părăsească posturile, potrivit unui material al postului CNBC. "Vrem să batem recordul, care a fost de 18 zile", a spus Brian Ceballo, care se află de duminică în faţa magazinului. Însă cei care ocupă primele locuri la coadă au şi alte motive în afară de a cumpăra pur şi simplu telefonul.

Ceballo şi Joseph Cruz reprezintă compania BuyBackWorld, care se ocupă cu revânzarea de electronice, şi au fost primii la coadă înainte ca Jason şi Moon Ray să le plătească 2.500 de dolari ca să le asigure primele locuri. În timp ce aşteaptă, noii ocupanţi ai primelor locuri îşi promovează o aplicaţie video care le permite pacienţilor să discute cu doctorii pe Skype.

Pentru al cincilea an la rând, Ceballo şi Cruz aşteaptă la coadă împreună. Brian Ceballo estimează că a făcut 7.000 de dolari din aşteptarea lansărilor Apple, pe lângă faptul că şi-a construit o bază considerabilă de fani în social media.

Între timp, Robert Samuel, fondatorul şi proprietarul serviciului profesionist de aşteptare la coadă S.O. L. D. (Same Ole Line Dudes/ Aceiaşi tipi de la coadă), are deja şapte comenzi de iPhone 6 şi o cerere de la un revânzător de iPhone, în ciuda lipsei de certitudine în ceea ce priveşte telefonul în sine.

"Asta e treaba cu fanii Apple - chiar dacă abia au cumpărat iPhone 5s anul trecut, tot vor ce e mai nou şi mai tare", a spus Samuel într-un interviu la telefon, care se aşteaptă ca telefonul să-i "zbârnâie" de la cereri pe măsură ce data de lansare se apropie. Bazându-se pe lansările anterioare, Samuel e de părere că cel mai nou iPhone va fi disponibil din 19 septembrie.

Până acum există doar zvonuri privind dotările noului smartphone, care ar putea fi disponibil în două dimensiuni şi ar avea un ecran mai rezistent decât versiunile anterioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici