Ofertă de 2 milioane de lire sterline pentru Sharon Osbourne ca să revină în juriul "X Factor"

Sharon Osbourne a primit o ofertă de 2 milioane de lire sterline (2,35 milioane de euro) pentru a reveni în juriul emisiunii "X Factor" din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

243 afișări
Imaginea articolului Ofertă de 2 milioane de lire sterline pentru Sharon Osbourne ca să revină în juriul "X Factor"

Sharon Osbourne (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Presa britanică afirmă că Sharon Osbourne va reveni pe micile ecrane din Marea Britanie în vara acestui an, cu ocazia celui de-al 10-lea sezon al emisiunii "X Factor".

Soţia rockerului Ozzy Osbourne, celebră pentru simţul incisiv al comentariilor sale, urmează să semneze un contract în valoare de 2 milioane de lire sterline, graţie căruia va devenit juratul cel mai bine plătit din istoria acestei emisiuni-concurs.

În vârstă de 60 de ani, Sharon Osbourne a părăsit juriul emisiunii "X Factor" la finalul celui de-al patrulea sezon al show-ului, în 2007.

Creatorul acestei emisiuni, Simon Cowell, în vârstă de 53 de ani, doreşte foarte mult ca Sharon Osbourne să revină în juriul show-ului TV pentru a-i creşte audienţa, aflată în scădere în ultimii ani.

Soţia rockerului Ozzy Osbourne a devenit celebră cu ajutorul reality-show-ului "The Osbournes" şi a făcut apoi parte din juriile emisiunilor de televiziune "X Factor" şi "America's Got Talent".

Sharon a părăsit "America's Got Talent", o emisiune produsă de Simon Cowell, în septembrie 2012, după o dispută cu directorii televiziunii NBC.

În prezent, Sharon Osbourne este una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune americane "The Talk".

Sharon şi Ozzy s-au întâlnit pe când aceasta avea doar 18 ani, devenind, la scurt timp, managerul nonconformistului rocker. Cei doi s-au căsătorit în 1982 şi au trei copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici