OSCAR 2013: Cel mai bun actor în rol principal - Daniel Day Lewis

Daniel Day Lewis a primit premiul OSCAR pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Lincoln", la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor distincţii, ce are loc la Los Angeles, eveniment transmis în direct de HBO România.

2058 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2013: Cel mai bun actor în rol principal - Daniel Day Lewis

Daniel Day Lewis (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Aceasta a fost cea de-a cincea nominalizare la PREMIILE OSCAR 2013 pentru Daniel Day Lewis, care a mai primit trofeul Oscar pentru rolurile din "My Left Foot" (1990) şi "There Will Be Blood" (2008)

La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Hugh Jackman ("Les Misérables"), Denzel Washington ("Flight"), Bradley Cooper ("Silver Linings Playbook") şi Joaquin Phoenix ("The Master").

Cea de-a 85-a gală a premiilor Oscar a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Anul trecut, Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal i-a revenit lui Jean Dujardin, pentru prestaţia din "The Artist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici