Ozzy Osbourne a dat unui cerşetor un lănţişor de 3.450 de euro

Rockerul Ozzy Osbourne i-a dăruit unui cerşetor un lănţişor în valoare de circa 3.000 de lire sterline (3.450 de euro), informează hellomagazine.com.

30 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne a dat unui cerşetor un lănţişor de 3.450 de euro

Ozzy Osbourne a dat unui cerşetor un lănţişor de 3.450 de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timp ce se plimba pe stradă, Ozzy a fost abordat de un cerşetor care i-a cerut bani. Căutându-se în buzunare, Ozzy Osbourne a constatat că nu are bani la el şi i-a oferit lănţişorul pe care îl purta la gât în acea zi.

Potrivit unei surse, care a relatat această întâmplare pentru cotidianul britanic Daily Star, celebrul rocker i-a cerut cerşetorului să se roage pentru o lume mai bună.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Cuplul Ozzy Osbourne-Sharon Osbourne este considerat unul dintre cele mai bogate din Marea Britanie, cu o avere estimată la peste 110 milioane de lire sterline (127 de milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici