Video (P) FOTO ContiPremiumContact 5 încheie pe primul loc testarea anvelopelor de vară realizată de ACE, GTÜ şi ARBÖ

Hanovra, 1 martie 2017. În cadrul recent publicatului test comun al anvelopelor de vară organizat de ACE, GTÜ şi ARBÖ, ContiPremiumContact 5 a ajuns fără probleme pe locul 1. Anvelopa căreia i s-a acordat calificativul de top „foarte recomandată” a asigurat cele mai scurte distanţe de frânare pe carosabil umed şi uscat în cadrul testului.

1103 afișări

Anvelopa de vară de la Continental impresionează prin echilibrul său impresionant

Un număr total de 11 modele de anvelope cu dimensiunea 215/60 R 17 pentru SUV-uri de mai mici dimensiuni s-au aliniat la start

Modelul succesor PremiumContact 6 este deja disponibil la distribuitori

ContiPremiumContact 5 nu a prezentat niciun fel de puncte slabe în celelalte teste pe carosabil umed şi uscat şi a încheiat testarea în rândul celor mai bune modele în ceea ce priveşte rezistenţa la înaintare. Acest lucru a demonstrat din nou faptul că, în testele independente, anvelopele pot ocupa un loc fruntaş dacă toate caracteristicile lor se află la cel mai ridicat nivel tehnologic. Dimensiunea testată 215/60 R 17 se potriveşte în principal cu numeroase SUV-uri de dimensiuni mai mici; autovehiculul de test în acest caz a fost un Opel Mocca.

Odată cu începerea sezonului anvelopelor de vară, noua PremiumContact 6 va înlocui treptat atât anvelopa premiată ContiPremiumContact 5, cât şi ContiSportContact 5 – cu 70 de dimensiuni iniţial disponibile pentru jante de 16-21 inch. Noua anvelopă de referinţă combină caracteristicile de top privind siguranţa cu un nivel ridicat de confort şi un grad ridicat de caracteristici sport pentru autoturisme şi SUV-uri.

Când treceţi de la anvelopele de iarnă la anvelopele de vară şi de la anvelopele de vară la cele de iarnă, Continental recomandă regula „OEO” – utilizarea anvelopelor de iarnă din octombrie şi până la Sf. Paşti, iar anvelopele de vară, de la Sf. Paşti şi până în octombrie. În ciuda unor temperaturi deja primăvăratice, numai anvelopele de iarnă specializate pot garanta marjele maxime de siguranţă în zilele reci, cu temperaturi sub punctul de îngheţ care sunt în continuare prezente în prognoza meteo. Odată cu apropierea sărbătorii pascale, conducătorii auto cu anvelope de iarnă trebuie să facă o programare la reprezentanţa auto locală pentru a trece la anvelopele de vară. Programul nefiind încă foarte încărcat, cu siguranţă conducătorii auto îşi pot rezerva data preferată pentru înlocuirea anvelopelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici