Gabriela Firea: Va trebui să pun capăt acestei cariere

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat într-o emisiune televizată că a "şocat-o puţin" declaraţia preşedintelui social democrat, Liviu Dragnea, potrivit căreia este posibil ca PSD să o pregătească pentru o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2019, însă ea se gândeşte cum ar trebui să pună capăt "acestei cariere".

47554 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Va trebui să pun capăt acestei cariere

Gabriela Firea: Va trebui să pun capăt acestei cariere

"Nu ştiu acum ce să spun, chiar m-a şocat puţin când am văzut declaraţia domnului preşedinte Liviu Dragnea, care, la provocarea noastră a tuturor, a domnului Adrian Năstase, care a spus că posibil o femeie să fie candidatul PSD pentru 2019, pentru alegerile prezidenţiale, întrebat de jurnalişti, domnul preşedinte Liviu Dragnea a spus că e posibil să o pregătim pe Gabriela Firea. Este foarte greu ca femeie (...) să pui în balanţă ce e mai important, o responsabilitate publică sau familia. Şi când te uiţi în jur şi vezi atât de multe probleme şi vezi copii bolnavi, vezi copii care, din păcate, nu mai fac faţă anumitor tratamente sau vezi familii care nu pot avea copii şi îmi dau seama cât de generos a fost Dumnezeu cu mine şi cu familia mea -pentru că am trei băieţi- iar eu aleg, pentru că aşa m-a dus viaţa, să fiu în serviciul public", a precizat Gabriela Firea. 

Totodată, ea a precizat că ar putea rămâne maxim două mandate la Primăria Capitalei. 

"Femeia şi omul din mine spun că ar trebui la un moment dat, şi nu foarte târziu, să pun capăt acestei cariere care îmi consumă foarte mult din energie, din timp şi mă ia de lângă copii, de lângă soţ, de lângă familie. Şi îmi petrec o zi de muncă cu foarte mult dor faţă de ei. (...) Repet, omeneşte -bineînţeles, Dumnezeu este cel care ştie ce vom face noi peste ani şi probabil zâmbeşte atunci când noi plăsmuim strategii şi proiecţii prea îndepărtate - ar fi util să închei acest mandat cu bine. Dacă bucureştenii vor considera că mi-am făcut datoria, aşa cum ei au sperat, să continui proiectele pe care le demarez în acest mandat, dar nu sunt încă finalizate - maximum, aşadar două mandate la Primăria Capitalei. Nu ştiu.. pe urmă poate că familia mea merită mai mult decât să mă vadă pe furiş. Asta simt acum, nu ştiu ce se va întâmpla", a menţionat Frea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici