VIDEO Hugh Jackman ar putea juca în filmul "Deadpool 2". Surpriza pregătită de creatorii filmului fantasy

Actorul australian Hugh Jackman ar putea juca în„Deadpool 2”, sequel-ul filmului fantasy„Deadpool”, inspirat de erou fictiv din benzile desenate publicate de Marvel Comics,chiar dacă nu va intrepreta rolul lui Wolverine, ci potrivit scenariştilor lungmetrajului, acesta s-ar putea juca pe el însuşi.

1605 afișări
Imaginea articolului VIDEO Hugh Jackman ar putea juca în filmul "Deadpool 2". Surpriza pregătită de creatorii filmului fantasy

Hugh Jackman ar putea juca în filmul "Deadpool 2". Surpriza pregătită de creatorii filmului fantasy

Rhett Reese şi Paul Wernick, care sunt creatorii din spatele filmului fantasy „Deadpool”, doresc să îl coopteze pe Jackman, în vârstă de 48 de ani, faimos pentru rolul lui Wolverine din filmul 'X-Men' - în viitoarea lor producţie după ce eroul Deadpool şi-a lipit o fotografie a lui Wolverine pe chipul său, în primul film, potrivit contactmusic.com.

Deşi vedeta autraliană a exclus apariţia în viitoare filme în rolul mutantului cu gheare de oţel, după ce a jucat în 'Logan', scenariştii Deadpool sunt de părere că există posibilitatea de a-l distribui pe Hugh în lungmetraj ca el însuşi.

Referindu-se la planurile viitoarei producţii, Reese a declarat: ''Mi-ar plăcea. Deadpool trăieşte într-o lume în care e şi Hugh Jackman. Deadpool îşi lipeşte în primul film, pe frunte, coperta 'People's Sexiest Man Alive', aşa că s-ar putea întâlni cu Hugh în rolul lui Hugh. Ar fi teribil de amuzant.''

Între timp, Reese a dezvăluit că echipa de creaţie este foarte aproape de a finaliza schiţa pentru 'Deadpool 2', şi au dezvăluit că vor începe filmarea scenelor pentru sequel în următoarele luni: ''Suntem foarte aproape de a finaliza schiţa filmului şi vom ăncepe filmările în câteva luni. Nu putem fi mai încântaţi. Nu vrem să punem carul înaintea boilor, vor apărea ulterior date asupra a ceea ce se va întâmpla.''

Echipa nu se grăbeşte să stabilească o dată anume pentru că se centrează pe crearea „celui mai bun film”: ''Vrem să facem cel mai bun film posibil şi 'Deadpool' va avea publicul său, simţim noi'.

În "Deadpool", un fost detectiv al Forţelor Speciale, devenit mercenar, este supus unui experiment distructiv condus de un escroc fără scrupule, în urma căruia este învestit cu puteri vindecătoare. Astfel, detectivul Wade Wilson adoptă alter ego-ul supereroului Deadpool şi, folosindu-se de abilităţile deosebite şi de umorul său morbid şi distonant, îl urmăreşte până la capăt pe omul care aproape îi distrusese viaţa, în trecut.

Fanii "Deadpool" îl vor pe Quentin Tarantino pentru sequel, după ce Tim Miller, regizorul peliculei originale, a anunţat că nu va mai lucra alături de Ryan Reynolds la sequel-ul filmului, din cauza disputelor pe care le-a avut cu actorul canadian. În petiţia de pe Change.org fanii au scris: "Dacă exista vreo şansă ca Tarantino să aibă un proiect care garantat va aduce miliarde de dolari, acesta este. Ne-a ademenit cu povestea din Kill Bill, dar imaginaţi-vă cum ar suna un dialog scris de Tarantino pentru "Deadpool". Ar fi glorios."

Trailerul "Deadpool" poate fi vizualizat mai jos:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici