Paramount lucrează la o nouă continuare a filmului "Grease" | VIDEO

Studiourile de filme Paramount lucrează la o continuare a musicalului "Grease", lansat în 1978, iar acţiunea noii poveşti va fi plasată cronologic înaintea evenimentelor din pelicula iniţială, relatează contactmusic.net.

110 afișări
Imaginea articolului Paramount lucrează la o nouă continuare a filmului "Grease" | VIDEO

Paramount lucrează la o nouă continuare a filmului "Grease" | VIDEO

Povestea se va concentra asupra primei întâlniri dintre personajele Danny Zuko şi Sandy Olsson, interpretate de actorii John Travolta şi Olivia Newton-John în pelicula din 1978.

Continuarea se va intitula "Summer Loving" şi va spune povestea relaţiei amoroase pe care cei doi au avut-o înainte ca Sandy să se mute la liceul pe care îl frecventa Danny. Cei doi au două versiuni diferite asupra idilei, care au fost prezentate în cântecul "Summer Nights" din filmul original.

Scenariul va fi semnat de John August, care a mai lucrat la filmele "Charlie's Angels/ Îngerii lui Charlie"(2000) şi "Charlie and the Chocolate Factory/ Charlie şi fabrica de ciocolată"(2005).

Filmul va fi produs de companiile Temple Hill şi Picturestart. Prima este responsabilă pentru filmele din seria "Maze Runner/Labirintul" (2014-2018), iar a doua este condusă de Erik Feig, membru al firmei de divertisment Lionsgate.

Momentan nu se ştie dacă pelicula va fi tot un musical sau dacă actorii din distribuţia originală vor fi implicaţi.

"Grease" este o peliculă lansată în vara anului 1978. Aceasta a avut încasări de aproape 400 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind musicalul cu cele mai mari câştiguri din toate timpurile. Pelicula a mai avut o continuare,"Grease 2", lansată în 1982, cu actriţa Michelle Pfeiffer în rol principal. Atât John Travolta, cât şi Olivia Newton-John, au refuzat să apară în acel lungmetraj deoarece nu au fost mulţumiţi de scenariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici