Parfum pentru slăbit, lansat în Marea Britanie

Un parfum pentru slăbit, care conţine arome ce stimulează metabolismul şi elimină pofta de mâncare, a fost lansat recent în Marea Britanie.

956 afișări
Imaginea articolului Parfum pentru slăbit, lansat în Marea Britanie

Parfum pentru slăbit, lansat în Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto)

Noul produs se numeşte Diet Slimming Perfume, costă 24,99 lire sterline şi conţine arome precum cea de alge marine şi cele ale unor ierburi care elimină pofta de mâncare, cu o notă citrică ce oferă o senzaţie de prospeţime, informează dailymail.co.uk.

Deşi sună ciudat, Diet Slimming Perfume nu este primul produs de acest tip apărut pe piaţă. Anul trecut, compania franceză Velds a lansat parfumul "Prends Moi", despre care producătorul spune că îi ajută pe oameni să "slăbească cu plăcere". Velds spune că parfumul conţine "un complex de slăbit" ce include cofeină, carnitină şi spirulină - elemente esenţiale pentru pierderea în greutate.

S-au făcut mai multe teste pe femei cu vârsta între 18 şi 70 de ani, care nu ţineau cură de slăbire, şi s-a constatat că 75% dintre acestea simţeau că parfumul contribuie la reducerea nevoii de a lua o gustare, iar 73% au spus că le face plăcere să folosească acest parfum.

În ceea ce priveşte Diet Slimming Perfume, Vee Koppelman, fondatorul site-ului de produse cosmetice şi de înfrumuseţare VZ Hair and Glamour, care comercializează acest produs, a spus: "Este un parfum nou fantastic pentru persoanele care urmează o dietă şi doresc să piardă în greutate înainte să renunţe la haine pentru plajă".

"Este complet natural şi beneficiile lui sunt incredibile, de la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine până la stimularea sistemului imunitar, fiind un antioxidant care ajută la detoxifierea organismului".

Însă nu toată lumea este încântată de acest produs. Mulţi antrenori de fitness spun că produsele care elimină senzaţia de foame s-au dovedit foarte populare în ultimii ani (existând mai ales sub formă de pastile), însă cheia pentru a slăbi eficient şi pe termen lung este adoptarea unui stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată şi multă mişcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici