Paul McCartney se alătură unei campanii împotriva testării cosmeticelor pe animale

Sir Paul McCartney, care este vegetarian, s-a alăturat unei campanii împotriva testării cosmeticelor pe animale, desfăşurată de fundaţia British Union for the Abolition of Vivisection (BUAV), informează femalefirst.co.uk.

64 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney se alătură unei campanii împotriva testării cosmeticelor pe animale

Paul McCartney se alătură unei campanii împotriva testării cosmeticelor pe animale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Animalele nu ar trebui să sufere în numele frumuseţii. Testarea articolelor de toaletă şi cosmeticelor pe animale este o cruzime şi nu este necesară. Fiţi alături de mine în semnarea petiţiei BUAV pentru a scoate în afara legii comercializarea în UE a produselor cruzimii în 2013. Spuneţi NU Cosmeticelor Cruzimii", a declarat legendarul muzician, fost membru Beatles.

Totodată, directorul executiv BUAV, Michelle Thew îndeamnă oamenii să semneze petiţia de pe site-ul www.nocruelcosmetics.org, adresată Parlamentului European. "Împreună putem să arătăm că nu dorim cosmetice testate pe animale şi să determinăm Parlamentul European să voteze împotriva amânării acestei interdicţii", a spus acesta.

În ciuda faptului că folosirea animalelor în testarea cosmeticelor şi articolelor de toaletă este interzisă în Marea Britanie şi în Uniunea Europeană, companiile pot în continuare să vândă în UE produse care au fost testate pe animale în alte ţări.

BUAV a lansat campania "No Cruel Cosmetics" cerând ca interzicerea comercializării acestor produse testate pe animale să intre în vigoare în 2013, aşa cum este programată.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici