Pepe audiat în urma plângerii depuse împotriva Oanei Zăvoranu, care ar fi luat toate bunurile din locuinţa conjugală

Cântăreţul Pepe va fi audiat, marţi, de ofiţerii Secţiei 10 Poliţie din Capitală, în urma plângerii pe care a depus-o împotriva soţiei sale, Oana Zăvoranu, referitoare la distrugerea locuinţei.

132 afișări
Imaginea articolului Pepe audiat în urma plângerii depuse împotriva Oanei Zăvoranu, care ar fi luat toate bunurile din locuinţa conjugală

Pepe audiat în urma plângerii depuse împotriva Oanei Zăvoranu, care ar fi luat toate bunurile din locuinţa conjugală (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Pepe (Ionuţ Pascu) urmează să fie audiat la Secţia 10 în legătură cu faptele de care o acuză pe Oana Zăvoranu, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

De asemenea, el va fi amprentat pentru excludere din cercul suspecţilor, după ce a susţinut că Oana Zăvoranu şi "alte persoane necunoscute" au intrat în locuinţa lui şi au luat mai multe obiecte de mobilier. Poliţiştii vor diferenţia, astfel, amprentele lui Pepe din locuinţa în care se fac cercetări, a precizat Sarca.

Pepe a depus, luni, o plângere la Secţia 10 Poliţie, pentru distrugere, reclamaţie care vine după ce Oana Zăvoranu a strâns toate bunurile din locuinţa conjugală pe care a părăsit-o.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, declara, pentru MEDIAFAX, că Ionuţ Pascu a depus plângerea la Secţia 10 Poliţie "împotriva soţiei sale şi a altor persoane necunoscute care au ajutat-o".

Poliţiştii au mers, luni, la locuinţa din strada Călăraşi, din sectorul 3 Bucureşti, pentru a face constatarea la faţa locului şi a ridica probe, urmând a fi audiaţi martori, Oana Zăvoranu şi alte persoane.

În plus, Pepe solicită despăgubiri de 100.000 de lei Oanei Zăvoranu pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti stabilind ca termen de judecată al cererii data de 18 noiembrie, potrivit www.stirileprotv.ro.

Cântăreţul Pepe consideră că afirmaţiile soţiei sale i-au lezat imaginea.

În 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare.

"Undeva în sufletul meu îl mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost laşitatea, pe care nu o recunosc la acest bărbat pe care eu îl ştiam curajos", a spus Oana Zăvoranu pe 10 martie, la ieşirea din sediul Judecătoriei Sectorului 3, precizând că "viaţa merge înainte".

Referitor la divorţ, ea a spus atunci că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult".

"Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu. "Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", a mai spus Oana Zăvoranu.

Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a durat opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici