"Perle" rostite de Paris Hilton, într-un prestigios dicţionar de citate - GALERIE FOTO

"Perle de înţelepciune" rostite de Paris Hilton vor fi incluse, împreună cu alte citate, aparţinând unor mari filosofi ai lumii, în cea mai recentă ediţie a dicţionarului Oxford Book of Quotations.

273 afișări
Imaginea articolului "Perle" rostite de Paris Hilton, într-un prestigios dicţionar de citate - GALERIE FOTO

"Perle de înţelepciune" rostite de Paris Hilton, într-un prestigios dicţionar de citate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Paris Hilton

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului Hilton, fostă participantă la o emisiune de televiziune în format reality show şi, totodată, una dintre cele mai mediatizate celebrităţi, a fost inclusă în cea de-a 65-a ediţie a acestui dicţionar britanic, alături de nume precum Confucius, Oscar Wilde şi Stephen Hawking.

Paris Hilton

Contribuţia ei la acest dicţionar a constat în fraza următoare: "Îmbracă-te drăguţ oriunde mergi, viaţa e prea scurtă ca să te confunzi în mulţime".

Paris Hilton

Paris Hilton, în vârstă de 28 de ani, a declarat că este încântată de includerea ei în acest dicţionar, care prezintă o listă actualizată de citate memorabile.

Paris Hilton

"E atât de cool că am fost citată în dicţionar", a scris Parish Hilton pe pagina ei de Twitter.

O altă personalitate inclusă în acest dicţionar este Sarah Palin. Fosta candidată la vice-preşedinţia Statelor Unite a fost citată cu una dintre cele mai cunoscute replici ale sale: "Care este diferenţa între mama unui jucător de hockey şi un pitbull? Rujul de buze".

Sarah Palin

Noua ediţie a dicţionarului Oxford Book of Quotations conţine peste 20.000 de citate ale unor personalităţi din epoca modernă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici