Pharrell Williams a plâns la emisiunea realizatoarei TV Oprah Winfrey după ce a văzut oameni din întreaga lume dansând pe melodia "Happy" - VIDEO

Realizatoarea TV Oprah Winfrey l-a făcut pe cântăreţul Pharrell Williams să izbucnească în lacrimi la emisiunea "Oprah Prime", la care a fost invitat.

472 afișări
Imaginea articolului Pharrell Williams a plâns la emisiunea realizatoarei TV Oprah Winfrey după ce a văzut oameni din întreaga lume dansând pe melodia "Happy" - VIDEO

Pharrell Williams a plâns la emisiunea realizatoarei TV Oprah Winfrey după ce a văzut oameni din întreaga lume dansând pe melodia "Happy"

După ce a urmărit pe ecran imagini cu persoane din întreaga lume dansând pe hitul său "Happy", Pharrell Williams a început să plângă.

"Îmi vine şi mie să plâng", i-a spus Oprah. "Ştiu, e minunat", i-a mai transmis ea.

Pharrell a povestit cum hitul "Happy" era la început o melodie care nu se difuza nici la radio. "Zero difuzări, nimic. Apoi am făcut videoclipul, pe 21 noiembrie 2013, şi deodată: boom!".

"De ce plâng la Oprah?", a întrebat retoric Pharrell. "E copleşitor pentru că iubesc ceea ce fac şi apreciez faptul că au existat oameni care au crezut în mine pentru o perioadă atât de mare de timp, încât am putut să ajung să simt asta".

"Înţeleg", i-a răspuns Oprah. "Înţeleg acum de ce este atât de molipsitor, energia nu este întreruptă de nimic să ajungă de la inimă la inimă".

Hitul "Happy" a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră, a adunat 182 de milioane de accesări pe YouTube şi a vândut peste 1 milion de copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici