Pierce Brosnan devine regele Louis al XIV-lea în ecranizarea unui roman fantasy

Actorul Pierce Brosnan va interpreta rolul regelui francez Louis al XIV-lea într-un film care va fi realizat pe baza romanului fantasy "The Moon And The Sun", de Vonda N. McIntyre.

188 afișări
Imaginea articolului Pierce Brosnan devine regele Louis al XIV-lea în ecranizarea unui roman fantasy

Pierce Brosnan (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Acest roman fantasy şi de aventuri prezintă o serie de evenimente imaginare din timpul domniei regelui Louis al XIV-lea, când suveranul francez, aflat în căutarea nemuririi, capturează o sirenă, interpretată de actriţa chineză Fan Bingbing, de la care încearcă să fure secretul tinereţii veşnice, informează screendaily.com.

Complicaţiile apar atunci când fiica nelegitimă a Regelui Soare, Marie-Josephe, în vârstă de 18 ani, se îndrăgosteşte de îngrijitorul sirenei şi riscă totul încercând să îl elibereze atât pe el, cât şi pe acea creatură mitologică.

Filmul "The Moon And The Sun" va fi regizat de Sean McNamara, un cineast care s-a remarcat recent prin regia filmului "Lupta cu valurile/ Soul Surfer" (2011).

Scenariul acestui proiect cinematografic va fi scris de Barry Berman, James Schamus şi Laura Harrington.

Pierce Brosnan, în vârstă de 59 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză a jucat recent în "Cascada Seraphim", în musicalul "Mamma Mia", bazat pe repertoriul grupului suedez Abba, şi thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici