Pierce Brosnan îl susţine pe Idris Elba pentru preluarea rolului lui James Bond

Pierce Brosnan, care a interpretat rolul agentului 007 în patru filme în perioada 1994 - 2002, îl susţine pe actorul Idris Elba pentru preluarea rolului James Bond de la Daniel Craig.

495 afișări
Imaginea articolului Pierce Brosnan îl susţine pe Idris Elba pentru preluarea rolului lui James Bond

Idris Elba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat dacă Idris Elba ar fi un bun James Bond, Pierce Brosnan a spus: "Da, chiar ar fi bun. Şi Colin Salmon, de asemenea. Să câştige cel mai bun", potrivit contactmusic.com.

Brosnan, în vârstă de 61 de ani, a declarat şi că este un mare fan al lui Daniel Craig, actualul protagonist al filmelor din seria "James Bond", care filmează în această perioadă pentru "Spectre", cel mai recent film cu agentul 007.

"Daniel şi-a pus amprenta în mod glorios. Sper să aibă rolul ăsta atât timp cât doreşte", a declarat Pierce Brosnan pentru revista Radio Times.

Pe de altă parte, Idris Elba, în vârstă de 42 de ani, a declarat deja că i-ar plăcea să preia rolul agentului secret. Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri susţinută online pe site-ul Reddit, a fost întrebat dacă ar vrea să fie James Bond. "Da, dacă mi s-ar oferi, sigur aş accepta", a răspuns Elba.

Pierce Brosnan, în vârstă de 61 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză s-a remarcat în ultimii ani în producţii aparţinând unor genuri diverse, precum filmul de acţiune "Cascada Seraphim", musicalul "Mamma Mia" şi thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", regizat de Roman Polanski.

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele în care a jucat se numără "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Întunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) şi "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici