Un nou motiv de bucurie în familia Middleton. Pippa, sora mai mică a ducesei de Cambridge, este însărcinată

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge, este însărcinată cu primul ei copil şi al soţului ei, milionarul James Matthews, potrivit people.com.

2295 afișări
Imaginea articolului Un nou motiv de bucurie în familia Middleton. Pippa, sora mai mică a ducesei de Cambridge, este însărcinată

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, este însărcinată

Informaţia, dată publicităţii de cotidianul britanic The Sun, citând o sursă, nu a fost deocamdată confirmată oficial şi a apărut în timp ce sora mai mare a acesteia, ducesa Catherine de Cambridge, se pregăteşte să nască al treilea său copil şi al prinţului William al Marii Britanii. În acest sens, ducesa a fost internată într-o maternitate din Londra, după ce a intrat în travaliu, luni dimineaţă.

Pippa, în vârstă de 33 de ani, şi Matthews, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit pe 20 mai 2017, la Biserica St. Mark din Englefield.

O sursă a declarat anterior pentru publicaţia People că Pippa şi Matthews aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi.

Pippa Middleton a devenit celebră după ce a fost aleasă ca domnişoară de onoare la nunta surorii sale, actuala ducesă de Cambridge, cu prinţul William, în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici