Ponta,după ce a marcat patru goluri în meciul "Politicieni" vs. "Artişti": M-au lăsat,dar n-a fost blat! - FOTO

Premierul Victor Ponta a îmbrăcat, marţi, echipamentul sportiv şi a intrat pe teren pentru a juca un meci de fotbal desfăşurat între echipa "Politicienilor" şi cea a "Artiştilor", prilejuit de inaugurarea, de către primarul PSD Robert Negoiţă, a centrului sportiv Apollo, din Sectorul 3.

1706 afișări
Imaginea articolului Ponta,după ce a marcat patru goluri în meciul "Politicieni" vs. "Artişti": M-au lăsat,dar n-a fost blat! - FOTO

Ponta,după ce a marcat patru goluri în meciul "Politicieni" vs. "Artişti": M-au lăsat,dar n-a fost blat! (Imagine: Bogdan Iordache - MediafaxFoto)

După ce a făcut turul Arenei Apollo, un compelx sportiv de de circa 5500 de metri pătraţi, compus dintr-o sală multifuncţională, cabinet medical şi spaţii pentru fitness, împreună cu primarul Robert Negoiţă şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, premierul Victor Ponta a mers la vestiare pentru a se schimba în echipamentul sportiv.

El a intrat pe teren alături de ceilalţi politicieni - primarul Robert Negoiţă, Florin Alexe, Ionuţ Vulpescu, Nicolae Bănicioiu, consilierul său Eugen Teodorovici, Gabriel Mutu, Ludovic Orban, Cătălin Ivan şi Dan Tudorche.

De partea adversă, în echipa "Artiştilor" au intrat pe terenul de fotbal, printre alţii, Adrian Enache, Kamara, Dani Oţil, Andrei Duban, Mihai Sturzu.

Meciul s-a desfăşurat pe durata a două reprize, de câte 15 minute, cu o pauză de cinci minute.

Deşi, conform programului iniţial, Ponta ar fi trebuit să joace doar în prima repriză, premierul a stat pe teren tot timpul meciului, fiind şi marcatorul a patru goluri. Mai mult, Ponta a dat şi două pase de gol şi a contabilizat două bare.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul era egal, 7-7, meciul fiind continuat cu loviturile de departajare, în urma cărora echipa "Artiştilor" a fost declarată învingătoare, la o diferenţă de doar un gol.

"Niciodată n-au cum să câştige politcienii contra artiştilor. E normal, e rezultatul logic", a spus Ponta la finalul meciului.

Întrebat de jurnalişti în legătură cu numărul mare de goluri pe care le-a marcat, premierul a glumit, spunând că a fost "lăsat" să înscrie.

"M-au lăsat. N-a fost blat, că nu ştim să facem, dar m-au mai lăsat", a spus Ponta, care a arătat că "sportul e de o mie de ori mai frumos decât politica".

"Sportul m-a ajutat în viaţă cel mai mult - nu în politică. Am învăţat că nu există nimeni care să câştige toate meciurile. Important e să joci în continuare şi când te retragi, atunci gata", a spus Ponta.

El le-a mărturisit jurnaliştilor că joacă de 20 de ani baschet, iar în fiecare duminică are meci de campionat.

"Joc de 20 de ani baschet în campionat, dar nu vă spun unde că nu vreau să veniţi acolo. Joc în fiecare duminică, am meci de campionat", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici