Poţi deveni vedetă ca Angelina Jolie!

30 de tinere actriţe participă în această perioadă la castingul pentru primul film cu efecte speciale 3D, al cărui acţiune se va desfăşura într-un Bucureşti transformat total pe calculator.

201 afișări
Imaginea articolului Poţi deveni vedetă ca Angelina Jolie!

Poţi deveni vedetă ca Angelina Jolie! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările, programate în vara aceasta, vor consemna o altă premieră: se va lucra simultan la doua versiuni de film: atât în română, cât şi în engleză, pentru a putea intra cu filmul pe pieţe diferite.

"Subiectul filmului, o femeie care vrea să devina criminal profesionist, promite o ocazie rară pentru cea care va reuşi să devină personajul principal, declară Kiki Vasilescu, regizorul filmului. Căutăm o actriţă cu alură sportivă, dar care să-şi poată păstra feminitatea în timp ce interpretează o secvenţă în care ucide".

Castingul se desfăşoară chiar în aceste săptămâni în Bucureşti, iar progrămările se fac online, pe site-ul casei de producţie: www.EastMovies.ro.

Deşi promite un film spectaculos plin de efecte speciale, regizorul vorbeşte de un buget foarte mic şi de surse de finanţare private, lucru puţin obişnuit în peisajul cinematografic românesc.

Kiki Vasilescu a pus în acest an bazele casei independente de producţie EastMovies.ro şi îşi propune să realizeze un film de acţiune remunerat după standarde Hollywoodiene.

Drept consecinţă, actorii nu vor beneficia de o remuneraţie spectaculoasă, însă li se oferă o formă de participare la profiturile generate de film, după aceeaşi metodă de lucru utilizată de producţiile independente din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici