Premierul Giuseppe Conte către un copil îngrijorat: „Moş Crăciun are autocertificare internaţională şi va veni”

  • Premierul italian Giuseppe Conte răspunde la scrisoarea unui copil de 5 ani, îngrijorat că Moş Crăciun nu va avea declaraţie cu care să iasă din casă şi nu va ajunge la copii: „Vreau să te liniştesc, are autocertificare internaţională şi poartă mască de protecţie”.
1320 afișări
Imaginea articolului Premierul Giuseppe Conte către un copil îngrijorat: „Moş Crăciun are autocertificare internaţională şi va veni”

Premierul Giuseppe Conte către un copil îngrijorat: „Moş Crăciun are autocertificare internaţională şi va veni”

Tommaso, din Cesano Maderno, în vârstă de 5 ani, i-a scris o scrisoare lui Giuseppe Conte, arătând că este îngrijorat.

Băiatul l-a întrebat pe premier dacă poate face o autocertificare specială pentru Moş Crăciun, pentru a-i permite să livreze cadourile tuturor copiilor.

Premierul Conte i-a răspuns celui mic pe Facebook: „Dragă Tommaso, ţi-am citit mesajul şi vreau să te liniştesc. Moş Crăciun m-a asigurat că are deja o autocertificare internaţională: poate călători peste tot şi distribui cadouri tuturor copiilor lumii. Fără nicio limitare. A confirmat apoi că foloseşte întotdeauna masca şi păstrează distanţa potrivită pentru a se proteja pe sine şi pe toţi oamenii pe care îi întâlneşte".

„I-am spus - continuă premierul - că anul acesta în Italia a fost un an foarte dificil şi tu şi toţi copiii aţi fost adorabili. Am aflat, de asemenea, că vrei să-l rogi pe Moş Crăciun să elimine coronavirusul. Nu risipi ocazia de a cere un cadou în plus. De alungarea coronavirusului ne ocupăm noi, adulţii”, a promis premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici