Premiile E! People Choice. Continuă votul la secţiunea dedicată influencerilor pop din România. Adelina Pestriţu, printre concurenţi

Premiile E! People Choice au pentru prima dată o secţiune dedicată influencerilor pop din România unde, până pe 18 octombrie, concurează opt nume din mediul online autohton.

1052 afișări
Imaginea articolului Premiile E! People Choice. Continuă votul la secţiunea dedicată influencerilor pop din România. Adelina Pestriţu, printre concurenţi

Premiile E! People Choice. Continuă votul la secţiunea dedicată influencerilor pop din România. Adelina Pestriţu, printre concurenţi

Adelina Pestriţu, Laura Giurcanu, Diana Condurache, Irina Deaconescu, Maria Zvinca, Nadd Hu, Bromania şi Selly concurează pentru primul premiu sponsorizat de canalul tv american pentru activitatea online românească.

Adelina Pestritu e descrisă într-un comunicat de presă în calitate de ”antreprenor în online, fondator www.edamagazine.ro si www.byeda.ro, cu o comunitate totală de aproape 3 milioane pe social media".

Laura Giurcanu are peste 800 de mii de urmăritori pe instagram iar la 14 ani câştiga a doua ediţie românească a emisiunii Next Top Model.

Diana Condurache este din Sfântu Gheorghe şi este cunoscută în calitate de vloggeriţă. Se apropie de 900 de mii de urmăritori pe Instagram.

Irina Deaconescu şi-a început vlog-ul vorbind despre experienţa ei nefericită în videochat, iar cele mai urmărite materiale publicate de ea în ultimul an au trecut leger de 1-2 milioane de vizualizări.

Maria Zvinca lucrează în publicitate şi a strâns în primul an de vlog peste 170.000 de abonaţi.

Nadd Hu are experienţă în calitate de prezentatoare în radio şi tv şi se descrie drept ”makeup junkie”. Are peste 100 de mii de urmăritori pe Instagram.

Bromania a depăşit un milion de urmăritori pe reţelele sociale şi este proiectul lui Mihai Dima. A studiat în SUA şi a deschis un canal video umoristic pe care l-a dezvoltat rapid, în ultimii ani adunând colaborări cu mai mulţi vloggeri, unii dintre aceştia nominalizaţi chiar la aceste premii.

Selly e Andrei Şelaru, un tânăr craiovean care a depăşit 2 milioane de abonaţi la canalul său video. Împreună cu Diana Condurache şi alţi vloggeri a lansat proiectul 5Gang care a devenit rapid o trupă de succes atât în mediul online dar şi în concertele susţinute prin România.

Fanii diferitelor tipuri de divertisment din întreaga lume îşi pot alege preferaţii pentru 43 de categorii reprezentând filme, TV, muzică şi pop-culture.

Printre cei nominalizati anul acesta la gala din 10 noiembrie, din America, se numara Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau productii precum ”The Lion King”, ”Spider-Man: Far From Home”, ”Stranger Things”, ”The Walking Dead” şi ”Riverdale”.

Voturile se pot exprima până pe 18 septembrie la această adresă https://pca.eonline.com/

Gala E! People Choice Awards se desfăşoară anual din anul 1975, iar anul acesta, în 2019, va avea loc pe 10 noiembrie, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici