Premiile Oscar 2016 - Cel mai bun film: Care sunt cele opt lungmetraje nominalizate - VIDEO

În acest an, Academia americană de Film, instituţia care decernează Oscarurile, a decis să nominalizeze opt lungmetraje la categoria cel mai bun film. Marile favorite la premiile Oscar 2016 sunt "The Revenant", de Alejandro Gonzalez Inarritu, şi "Mad Max: Fury Road", de George Miller, care au primit cele mai multe nominalizări - 12, respectiv 10.

22862 afișări
Imaginea articolului Premiile Oscar 2016 - Cel mai bun film: Care sunt cele opt lungmetraje nominalizate  - VIDEO

Premiile Oscar 2016 - Cel mai bun film: Care sunt cele opt lungmetraje nominalizate - VIDEO

Cea de-a 88-a gală pentru decernarea premiilor Oscar va avea loc în 28 februarie, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Evenimentul va fi prezentat de actorul de comedie Chris Rock.

 Cel mai bun film - Nominalizările la Oscar 2016:

"The Big Short", în regia lui Adam McKay

"Bridge of Spies",  în regia lui Steven Spielberg

 "Brooklyn",  în regia lui John Crowley

"Mad Max: Fury Road",  în regia lui George Miller

"The Martian",  în regia lui Ridley Scott

"The Revenant",  în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu

"Room",  în regia lui Lenny Abrahamson

"Spotlight",  în regia lui Tom McCarthy

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici