Prima "Convenţie internaţională a blondelor", la Sofia. Vezi care este ţinuta obligatorie

O "Convenţie internaţională a blondelor" va avea loc la Sofia, vineri, de la ora locală 13.30, capitala bulgară urmând să găzduiască prima ediţie a acestui eveniment insolit, care va include şi o paradă a blondelor, sâmbătă, de la ora 14.00, informează sofiaecho.com.

122 afișări
Imaginea articolului Prima "Convenţie internaţională a blondelor", la Sofia. Vezi care este ţinuta obligatorie

Prima "Convenţie internaţională a blondelor", la Sofia. Vezi care este ţinuta obligatorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Parada va avea loc pe străzile centrale ale Sofiei.

La evenimentul la care vor participa femei blonde din 20 de ţări, potrivit presei bulgare, ţinuta obligatorie este un top roz cu jeanşi albi sau fustă de aceeaşi culoare şi accesorii roz.

Totodată, concursul Miss Blonde va avea loc la clubul Sin City, sâmbătă, de la ora 22.00. Potrivit presei locale, la acest concurs vor fi acordate premiul pentru cea mai frumoasă blondă şi premiul pentru cea mai inteligentă blondă.

"Suntem o ramură privilegiată a gintei feminine şi pe seama noastră se spun multe glume. Chiar şi între noi ne spunem glume cu blonde", a declarat Olga Uskova, de la International Association of Blondes.

La acest eveniment va fi prezentat şi un imn, interpretat de o cântăreaţă brunetă din Bulgaria. "Vreau doar să demonstrez tuturor că între blonde şi brunete domneşte pacea şi că ne înţelegem foarte bine între noi", a declarat, la rândul ei, cântăreaţa, al cărei nume de scenă este Klavdia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici