Prima dată pentru cinefili: Robert Redford va cânta pe coloana sonoră a filmului "Blind" - VIDEO

Actorul Robert Redford va cânta pentru prima dată pentru cinefili, într-o producţie cinematografică în care joacă Demi Moore şi Alec Baldwin, intitulată "Blind", înregistrările pieselor fiind o premieră pentru Redford, care nu a mai cântat într-un film până în prezent, informează contactmusiccom.

267 afișări
Imaginea articolului Prima dată pentru cinefili: Robert Redford va cânta pe coloana sonoră a filmului "Blind" - VIDEO

Prima dată pentru cinefili: Robert Redford va cânta pe coloana sonoră a filmului "Blind" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Robert Redford a colaborat cu cântăreţul şi compozitorul Phillip Phillips pentru înregistrarea celor două cântece ce vor figura pe coloana sonoară a filmului "Blind". Redford nu va apărea în filmul în care spectatorii îi vor putea auzi vocea.

Fostul câştigător al concursului "American Idol", Phillip Phillips a instrumentat piesele, iar Redford şi cântăreaţa Sasha Lazard cântă împreună pe coloana sonoră a noului film. Aparent, înregistrarea este o premieră, căci Robert Redford nu a mai cântat pânâ acum într-o producţie cinematografică.

În pelicula "Blind", Alec Baldwin interpretează un scriitor orb care se îndrăgosteşte de soţia unui om de afaceri implicat în comiterea unor infracţiuni, care va fi jucată de Demi Moore. Filmul este regizat de Michael Mailer şi va fi lansat anul acesta.

Robert Redford este unul dintre cei mai mari actori ai anilor '60 - '70, iar unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale este cel din "Butch Cassidy şi Sundance Kid", film în care a jucat alături de Paul Newman. Robert Redford a jucat în peste 30 de filme, printre care se numără clasicele "Cacealmaua/ The Sting", " (1973), "Marele Gatsby/ The Great Gatsby" (1974), "Three Days of the Condor/ Cele trei zile ale condorului" (1975), "All the President's Men/ Toţi oamenii preşedintelui" (1976), "Out of Africa/ Departe de Africa" (1985).

Începând cu anii 1980, Robert Redford a trecut de multe ori în spatele camerei de filmat, fiind în prezent un regizor foarte apreciat. În 1981, lungmetrajul "Oameni obişnuiţi/ Ordinary People" i-a adus două premii Oscar, inclusiv pentru regie.

O bună parte din activitatea actorului-regizor este dedicată Institutului Sundance, înfiinţat în 1981, care are ca scop sprijinirea şi dezvoltarea scenariştilor şi regizorilor în afirmare. Acelaşi institut organizează anual un festival omonim dedicat cinematografiei independente, în statul american Utah.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici