Prima impresie contează: Opt lucruri pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie

Sunt câteva lucruri pe care bărbaţii le remarcă instantaneu când văd o femeie pentru prima dată. A le cunoaşte poate însemna a şti cum să te faci remarcată, iar apoi vei putea alege, potrivit lifestyle.msn.com.

7543 afișări
Imaginea articolului Prima impresie contează: Opt lucruri pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie

Prima impresie contează: Opt lucruri pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Arhiva Mediafax Foto)

1. Cât de des este părul tău

Este vorba despre evoluţionism aici. De când oamenii trăiau în peşteri, bărbaţii au fost atraşi de părul bogat, semn că femeia este sănătoasă.

2. Dacă zâmbeşti sincer

Privirea ţi se schimbă atunci când zâmbeşti sincer, iar majoritatea bărbaţilor ştiu să distingă zâmbetul autentic, care transmite că eşti o persoană relaxată şi amuzantă.

3. Mărimea grupului în care eşti

Nu vrei să fii într-un grup mare de prieteni, pentru că îi va fi greu să te abordeze, dar nici cu cea mai bună prietenă, pentru că se va gândi că nu o vei părăsi pe aceasta ca să vorbeşti cu el. Numărul ideal: 3. Cei doi amici cu care ai ieşit îşi pot ţine companie unul celuilalt cât timp faceţi cunoştinţă.

4. Tonul vocii

Unele studii au arătat că bărbaţii sunt atraşi de vocile mai înalte, probabil pentru că - tot o explicaţie evoluţionistă - acestea sunt un semn de tinereţe şi sănătate.

5. Proporţia talie - şolduri

Bărbaţii caută instinctiv partenere pentru reproducere. Dacă talia ta arată mult mai subţire decât şoldurile, denotă fertilitate. O curea lată va accentua acel aspect de clepsidră dorit.

6. Tenul

Bărbaţii asociază un ten frumos cu o bună stare de sănătate mentală. Stresul şi anxietatea favorizează apariţia imperfecţiunilor pielii şi aspectului nesănătos. Astfel, loţiunile şi fondul de ten pe care le foloseşti sunt într-adevăr o bună investiţie.

7. Ce este fals la tine

Nu este vorba despre personalitatea ta, ci despre elemente ca extensiile de păr, genele false şi aşa mai departe. Pentru bărbaţi, acestea înseamnă că eşti greu de întreţinut.

8. Ochii

Oamenii se uită la ochii altor oameni mai mult decât la orice altă parte a corpului. Un machiaj dramatic îl va face să te privească şi mai mult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici