Prima prestaţie a unui proaspăt prezentator de ştiri: A înjurat în direct! "Nu putea să meargă mai rău de atât" - VIDEO

Un jurnalist a înjurat în direct la debutul său ca prezentator de ştiri pentru un post local al NBC.

1215 afișări
Imaginea articolului Prima prestaţie a unui proaspăt prezentator de ştiri: A înjurat în direct! "Nu putea să meargă mai rău de atât" - VIDEO

Prima prestaţie a unui proaspăt prezentator de ştiri: A înjurat în direct! "Nu putea să meargă mai rău de atât"

AJ Clemente a debutat ca prezentator de ştiri pentru NBC North Dakota înjurând în direct, relatează dailymail.co.uk.

Colega sa de platou l-a prezentat pe AJ Clemente, iar acesta, neştiind că se află în direct, a fost surprins de camerele de filmat înjurând pe post: "F****** s***" a spus acesta în direct, spre surprinderea colegei sale de platou, Van Tieu.

După aceea, vădit afectat de gafa lui, Clemente i-a mulţumit lui Van Tieu pentru prezentarea sa şi a vorbit puţin despre el, precizând că e absolvent al Universităţii West Virginia.

"Nu putea să meargă mai rău de atât!", a postat AJ Clemente pe contul său de Twitter după debutul ca prezentator de ştiri al NBC North Dakota.

Monica Hannan, director al postului local al NBC, le-a cerut scuze pe Facebook telespectatorilor pentru incident şi a precizat că AJ Clemente a fost suspendat până când "situaţia va fi rezolvată": "Vreau să îmi cer scuze, angajatul nostru nu a realizat că microfonul este pornit, dar aceasta nu este o scuză. Ne pregătim reporterii pentru a conştientiza că orice microfon poate fi în direct oricând. Din păcate, nu a fost cazul în această situaţie. Persoana implicată a fost suspendată până când situaţia va fi rezolvată. Tot ce putem face este să vă cerem iertare, iar eu vă asigur că voi face tot ceea ce este posibil să nu se mai întâmple aşa ceva sub supravegherea mea", le-a transmis Hannan telespectatorilor postului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici