Primele declaraţii ale Ginei Pistol despre relaţia cu Smiley

După ce s-a aflat că Gina Pistol are o relaţie sentimentală cu Smiley, aceasta a făcut primele declaraţii.

26999 afișări
Imaginea articolului Primele declaraţii ale Ginei Pistol despre relaţia cu Smiley

Primele declaraţii ale Ginei Pistol despre relaţia cu Smiley

După ce paparazzii au surprins-o pe Gina Pistol în compania celui mai râvnit burlac din showbiz, prezentatoarea emisiunii "Chefi la cuţite" a făcut primele declaraţii despre ceea ce s-ar putea numi idila anului.

"Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală", a spus Gina Pistol pentru un ziar monden.

Conform unor apropiaţi ai celor doi, Gina şi Smiley sunt împreună de câteva luni, artistul fiind cel care a făcut primul pas.

„În cele din urmă, luată la întrebări, Gina a confirmat că are o relaţie cu Smiley. Gina e frumoasă tot timpul, dar de când e îndrăgostită, pur şi simplu radiază!”, au declarat apropiaţi ai vedetei pentru sursa sus menţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici