Profesorii unei şcoli din Statele Unite i-au făcut cadou omului de serviciu o maşină nouă. Videoclipul a devenit viral

  • Un om de serviciu de la o şcoală gimnazială din statul american Georgia a avut parte de surpriza vieţii
  • Cadrele didactice şi-au unit forţele şi i-au cumpărat bărbatului o maşină nouă
  • Chris Jackson era nevoit să meargă uneori chiar şi o oră pe jos până la locul de muncă
3689 afișări
Imaginea articolului Profesorii unei şcoli din Statele Unite i-au făcut cadou omului de serviciu o maşină nouă. Videoclipul a devenit viral

Sursa foto: profimedia

Chris Jackson este un om de serviciu care lucrează la o şcoală gimnazială din statul american Georgia. Bărbatul a fost şocat când a venit la muncă să vadă ce i-au cumpărat colegii săi: maşina visurilor sale.

Un videoclip devenit acum viral surprinde reacţia bărbatului.

„Nu aş fi putut visa niciodată la aşa ceva. Este nemaipomenit, nu mă aşteptam”, spune vizibil emoţionat omul de serviciu.

Colegii bărbatului sunt cadrele didactice de la unitatea unde lucrează. Ei au aflat că acesta trece printr-o perioadă mai dificilă şi au decis să facă o strângere de fonduri, ajutaţi de comunitate, pentru a-i cumpăra maşina pe care mereu şi-a dorit-o: un Chevrolet Impala.

Jackson era nevoit pentru a ajunge la muncă să se bazeze fie pe o rută de autobuz nesigură, fie să se angajeze într-o plimbare de o oră.

”Uneori ajungeam mai repede pe jos decât autobuzul”, glumeşte bărbatul.

În ciuda neajunsurilor, Chris nu s-a dat bătut şi afirmă că şi-a făcut meseria cu zâmbetul pe buze.

”Nu am renunţat, nu am fugit de probleme. Vin la muncă, zâmbesc, sunt eu", a declarat Jackson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici