Radu Mazăre, îmbrăcat în costum la o întâlnire cu reprezentanţii elevilor: Voi îmbrăţişa stilul "Bond" de acum înainte

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus marţi că va adopta de acum înainte stilul vestimentar "Bond", după ce a apărut îmbrăcat la costum la o întâlnire cu reprezentanţii elevilor, renunţând la hainele militare.

1473 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, îmbrăcat în costum la o întâlnire cu reprezentanţii elevilor: Voi îmbrăţişa stilul "Bond" de acum înainte

Radu Mazăre (Imagine: Alexandru Raita/ Mediafax Foto))

Mazăre, îmbrăcat la costum, cravată, cămaşă, le-a spus jurnaliştilor că acest nou stil, pe care l-a denumit “Bond”, va fi cel pe care îl va îmbrăţişa de acum încolo.

Primarul Constanţei purta de obicei haine kaki, cu beretă roşie care aminteau de uniforma militară. De asemenea, Radu Mazăre a avut diverse costumaţii fie cu ocazia unor prezentări de modă, fie în cadrul carnavalului din Mamaia. Doar anul trecut el a fost costumat în amiral şi jucător de golf la două prezentări de modă, dar a mai fost şi costumat ca Cezar, Ştefan cel Mare şi Ramses la carnavalul Mamaia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici