Radu Mazăre, la volanul unui Jaguar, la parada motocicliştilor: Prefer maşinile vehi şi fetele noi

Primarul Radu Mazăre a deschis, sâmbătă, la Mamaia, parada motocicliştilor, el preferând însă să meargă la volanul unui autoturism Jaguar decapotabil, însoţit de o tânără blondă, spunând că nu este pasionat de motoare, ci de "maşini vechi şi fete noi".

2552 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, la volanul unui Jaguar, la parada motocicliştilor: Prefer maşinile vehi şi fetele noi

Radu Mazăre, la volanul unui Jaguar, la parada motocicliştilor: Prefer maşinile vehi şi fetele noi (Imagine: Adrian boioglu/Mediafax Foto)

Mazăre a venit în campingul din Mamaia Nord, de unde a pornit parada motocicliştilor, la volanul unui autoturism Jaguar decapotabil cu două locuri, în dreapta sa aflându-se o tânără blondă, despre care primarul a spus că este o "achiziţie nouă".

Radu Mazăre a fost îmbrăcat cu o cămaşă cu motive florale, spunând că vestimentaţia sa este inspirată din cea a anilor '70 şi că a ales această perioadă deoarece maşina pe care o conduce este din acele timpuri.

Primarul a mai spus că îi plac oamenii care au pasiuni pentru că o pasiune dă un sens vieţii.

"Mie îmi plac oamenii care au pasiuni. Eu am pasiuni maşinile vechi şi fetele noi, ei au pasiuni motoarele. În viaţă este foarte bine să ai o pasiune că îţi dă un sens al vieţii", a afirmat Radu Mazăre.

Întrebat dacă maşina sa este o achiziţie nouă, primarul a răspuns: "Nu e o maşină nouă, e o maşină veche, are patruzeci de ani. Dacă nu am avut şi eu bani să iau una nouă, am luat una veche. Dar fata e nouă, să ştii. Maşina e veche, fata-i nouă", a răspuns Mazăre râzând.

Întrebat, de asemenea, când va conduce o motocicletă, Radu Mazăre a spus că nu are pasiunea motoarelor şi că îi plac bicicletele, dar că se făcea de râs dacă venea cu una.

"Nu poţi să ai toate pasiunile în viaţă, cum nu poţi să ai nici toate femeile. Aşa că nu o am pe asta cu motoarele. Ştii cu ce am ? Cu bicicleta. Dar mă făceam de râs dacă veneam cu bicicleta", a spus Mazăre.

La eveniment a participat şi preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, care a menţionat că la această paradă participă peste 700 de motocliclişti din România şi alte ţări din Europa.

"Este un eveniment de mare amploare şi de mare atracţie, este a şaptea ediţie a Seawolves Bike Fest, un eveniment pe care Asociaţia Litoral – Delta Dunării îl susţine încă de la prima sa ediţie. Al şaptelea an ne aduce peste 700 de motociclişti în acest moment aici în Mamaia Nord, sunt participanţi din foarte multe ţări din Europa, iar Asociaţia Litoral –Delta Dunării nu doar că susţine acest eveniment, ci promovează staţiunea Mamaia. Veţi vedea filmul oficial al staţiunii care va rula timp de două zile în tabără motocliştilor, am făcut şepci, tricouri, steaguri Mamaia Style, totul este Mamaia Style, chiar şi un festival de motociclişti”, a afirmat Corina Martin, care a venit cu o cască şi o vestă de motociclist şi, deşi deţine şi o motocicletă, a decis ca la paradă să meargă alături de un profesionist.

Radu Mazăre a promis că anul viitor această paradă se va desfăşura pe faleza din Mamaia, pe acolo pe unde trec carele alegorice în timpul carnavalului.

Apoi, Mazăre s-a urcat în autoturismul său şi a deschis parada, el fiind urmat de peste 700 de motocliclişti. Ei au traversat staţiunea Mamaia, au mers apoi pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa, după care au revenit în campingul din Mamaia Nord, care găzduieşte, între 13 şi 15 iunie, Seawolves Bike Fest, o manifestare dedicată iubitorilor de motociclete. Pe lângă această paradă, motocicliştii vor avea parte de diverse concursuri şi concerte rock.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici