Răzbunarea supremă: O adolescentă din Afganistan i-a ucis pe talibanii care i-au omorât părinţii în faţa casei

  • Qamar Gul a ucis doi talibani şi a rănit alţi insurgenţi.
  • Adolescenta din provincia Ghor, Afganistan, şi-a răzbunat în acest fel părinţii omorâţi în faţa casei.
  • Autorităţile cred că tânăra are între 14 şi 16 ani.
3523 afișări
Imaginea articolului Răzbunarea supremă: O adolescentă din Afganistan i-a ucis pe talibanii care i-au omorât părinţii în faţa casei

Twitter

Qamar Gul, o adolescentă din Afganistan, îţi arată ce înseamnă răzbunarea supremă pentru propriii părinţi. Fata i-a împuşcat mortal pe cei doi talibani care i-au ucis părinţii şi a rănit mai mulţi insurgenţi, motiv pentru care a fost numită erou, scrie New York Post.

Insurgenţii au intrat cu forţa în casa tinerei. Vizat era tatăl ei, care era liderul satului din provincia Ghor, din centrul Afganistanului, şi care devenise ţinta talibanilor pentru că era susţinător al guvernului.

Atacatorii l-au târât pe tatăl fetei în faţa casei, unde l-au ucis. Mama sa, pentru că a opus rezistenţă, a avut aceeaşi soartă.

Tragedia a provocat-o pe Qamar, care se afla în casă, să ia o armă AK-47 şi să ucidă doi talibani, rănindu-i pe alţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici