Record mondial. Peste 14.000 de oameni au participat la un curs de box organizat în Mexico City

  • Un curs de box din Mexico City a stabilit sâmbătă un nou record mondial Guinness Book în ceea ce priveşte numărul de participanţi.
  • La eveniment au participat 14.299 de persoane, anunţă CNN.
179 afișări
Imaginea articolului Record mondial. Peste 14.000 de oameni au participat la un curs de box organizat în Mexico City

FOTO Claudia Sheinbaum/Twitter

Evenimentul a doborât recordul pentru cel mai mare curs de box din lume, cu 14.299 de participanţi, conform lui Salvador Rodriguez de la ESPN Deportes.

Evenimentul a avut loc la Zocalo timp de 30 de minute şi a fost găzduit de 15 actuali şi foşti boxeri mexicani.

Javier Hidalgo Ponce, directorul Institutului Sportiv din Mexico City, a împărţit participanţilor tricouri cu culorile verde, alb şi roşu, culorile steagului mexican.

„Va fi o mare petrecere multicoloră pentru că împreună vom forma steagul mexican cu aceste tricouri frumoase pe care le va avea fiecare dintre participanţii la cursul masiv de box", a declarat Hidalgo înainte de eveniment.

Conform WBCBoxing.com, un total de 40.000 de participanţi s-au înscris pentru a lua parte la acest curs. Din cauza spaţiului limitat, doar 14.000 de oameni au putut participa.

Precedentul record mondial pentru cea mai mare clasă de box a fost în 2017. Evenimentul s-a desfăşurat în Piaţa Roşie din Moscova şi a avut 3.250 de participanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici