Reporterul specializat în farse care a întrerupt un moment la gala Grammy 2013, pus oficial sub acuzare - VIDEO

Vitalii Sediuk, un reporter ucrainean specializat în farse, a fost pus oficial sub acuzare de justiţia californiană şi riscă până la şase luni de închisoare, pentru că a urcat neinvitat pe scenă la gala Grammy 2013, la Los Angeles, pe 10 februarie, au anunţat marţi organizatorii.

282 afișări
Imaginea articolului Reporterul specializat în farse care a întrerupt un moment la gala Grammy 2013, pus oficial sub acuzare - VIDEO

Vitalii Sediuk, Jennifer Lopez, Pitbull, Adele (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Vitalii Sediuk a reuşit să intre în zona VIP de la gala Grammy 2013, a urcat pe scenă şi a luat microfonul, în timp ce Adele se deplasa spre scenă pentru a-şi primi trofeul ce i-a fost acordat la categoria "cea mai bună interpretare pop solo", înmânat de Jennifer Lopez şi Pitbull.

Tânărul reporter în vârstă de 24 de ani - care a devenit celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith, în 2012, fiindcă încercase să îl sărute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului "Bărbaţi în negru 3" - a urcat pe scenă, a luat microfonul şi a început să vorbească incoerent, pretinzând că susţine un discurs prin care o felicita pe Adele, însă Jennifer Lopez a dovedit că are prezenţă de spirit, luându-i microfonul şi indicându-i să părăsească scena.

Marţi, procurorul din Los Angeles l-a pus oficial sub acuzare, reporterul aflându-se de în prezent sub incidenţa a două capete de acuzare: părăsirea spaţiului rezervat spectatorilor pentru a pătrunde într-o zonă rezervată organizatorilor şi vedetelor şi întârzierea spectacolului.

"Securitatea şi protejarea participanţilor şi a publicului la evenimentele majore organizate în acest oraş reprezintă o prioritate pentru noi", a declarat procurorul din Los Angeles, Carmen Trutanich.

În cazul în care va fi condamnat, Vitalii Sediuk riscă o pedeapsă de până la şase luni de închisoare şi o amendă de 1.000 de euro pentru fiecare cap de acuzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici