Reşedinţa din Malibu a lui Pierce Brosnan, distrusă de un incendiu

Reşedinţa din localitatea americană Malibu a actorului Pierce Brosnan a fost grav avariată într-un incendiu, care a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi.

249 afișări
Imaginea articolului Reşedinţa din Malibu a lui Pierce Brosnan, distrusă de un incendiu

Reşedinţa din Malibu a lui Pierce Brosnan, distrusă de un incendiu

Flăcările au cuprins mai întâi garajul actorului, dar apoi s-au extins la întreaga reşedinţă. Incendiul a fost stins în cele din urmă de pompierii locali, informează variety.com.

Potrivit presei americane, nimeni nu a fost rănit în acest incident.

Postul de televiziune KABC din Los Angeles a anunţat ştirea în jurul orei locale 23.00 şi a realizat o înregistrare video care îl prezintă pe actorul Pierce Brosnan stând într-un automobil care era parcat în faţa reşedinţei sale.

Pierce Brosnan, în vârstă de 61 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză s-a remarcat în ultimii ani în producţii aparţinând unor genuri diverse, precum filmul de acţiune "Cascada Seraphim", musicalul "Mamma Mia" şi thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", regizat de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici