Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley,dezvăluiri despre Michael Jackson: "Mi-am iubit tatăl vitreg"

Actriţa şi modelul american Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley, a declarat că are doar amintiri frumoase despre fostul său tată vitreg, Michael Jackson, care a fost căsătorit timp de doi ani cu Lisa Marie Presley, insistând că "l-a iubit din toată inima".

8359 afișări
Imaginea articolului Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley,dezvăluiri despre Michael Jackson: "Mi-am iubit tatăl vitreg"

Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley,dezvăluiri despre Michael Jackson: "Mi-am iubit tatăl vitreg" (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Mama lui Riley, Lisa Marie Presley, a fost căsătorită cu Michael Jackson timp de doi ani, dar cei doi au continuat să se întâlnească şi după divorţul lor din 1996.

Riley Keough, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că era apropiată de Jackson când acesta şi mama sa erau împreună, declarând pentru T Magazine că l-a iubit profund. Aceasta a precizat că s-a bucurat de timpul petrecut la faimosul conac Neverland din California, o proprietate extinsă care găzduieşte o grădină zoologică, un parc de distracţie şi o cascadă.

"Erau jucării peste tot, animale, copii în toate locurile", a mai spus Riley amintindu-şi că "era ca şi cum ai fi fost la Disneyland toată ziua". 

Lisa Marie, fiica celebrului cântăreţ Elvis Presley, a mai avut o relaţie cu actorul Nicolas Cage, în 2002, dar căsnicia lor a durat doar 108 zile, divorţul încheindu-se în 2004.

Luând în discuţie viaţa amoroasă tumultoasă a mamei sale, care include prima căsnicie cu tatăl lui Riley, cântăreţul Danny Keough, precum şi despărţirea din 2016 de cel de-al patrulea său soţ, Michael Lockwood, actriţa a glumit: "Mama mea e o tipă dură."

Riley este conştientă că copilăria sa a fost departe de a fi convenţională, şi este de părere că fiind înconjurată de atât de mulţi muzicieni, s-a orientat spre o altă carieră.

"Întorcându-mă în trecut, sunt gen: Wow, copilăria mea a fost foarte intensă. Am vrut mereu să joc într-un film. Am crescut într-o familie plină de muzicieni. Am am vrut să joc în filme şi tot ce doream să fac când eram copil era să filmez totul, eram fascinată de oameni şi de comportamentul lor."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici