Salma Hayek şi-a rezervat un loc pentru a călători în spaţiu

Salma Hayek a cheltuit circa 200.000 de dolari pentru a se înscrie la primul zbor în spaţiu cu una dintre navetele companiei Virgin Galactic, deţinută de Richard Branson, însă crede că acesta nu a fost un gest chibzuit din partea ei, informează femalefirst.co.uk.

60 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek şi-a rezervat un loc pentru a călători în spaţiu

Salma Hayek şi-a rezervat un loc pentru a călători în spaţiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa - care are o fetiţă în vârstă de doi ani, Valentina, cu soţul său, Francois-Henri Pinault - spune că un părinte normal nu ar fi făcut acest lucru.

"Mi-am rezervat un loc la expediţia Virgin (Galactic, n.r.). Apoi am rămas însărcinată. Acum sunt mamă. Deci nu mă mai duc (în călătorie, n.r.)", a spus aceasta.

Starul filmului "Frida" a recunoscut că a renunţat la mai multe pasiuni ale sale de când a devenit mamă, pentru că se teme că sunt prea riscante. "Îmi place să fac scufundări şi obişnuiam să fac acest lucru în zone cu rechini, iar acum? Fără rechini", a declarat aceasta într-un interviu pentru revista America's InStyle.

"Totul se învârte în jurul copilului. Tu te afli pe poziţia a doua sau a treia", a mai spus aceasta.

Totuşi, Salma spune că nu se neglijează total şi că îşi canalizează energia încercând să arate bine. "Trebuie să obţii un echilibru în viaţă şi, în timp ce soţul, copiii sunt importanţi, trebuie să-ţi dedici timp şi ţie însăţi", este de părere Salma Hayek.

Actriţa în vârstă de 43 de ani este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru portretul pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York". După naşterea fiicei sale a făcut o pauză în carieră, dar a revenit pe platouri anul trecut, jucând în filmul "Cirque du Freak - The Vampire's Assistant" (2010).

SpaceShipTwo, naveta cu care miliardarul Richard Branson speră să transporte turişti în spaţiu, a efectuat cu succes primul său zbor de probă în martie. Viitorii pasageri au plătit deja aproximativ 200.000 de dolari fiecare pentru promisiunea unei călătorii în spaţiu cu o astfel de navetă. Programul spaţial va debuta, cel mai devreme, în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici