Se schimbă într-adevăr lumea modei? Modelul XXL Tara Lynn, în noua colecţie H&M - FOTO

Cea mai recentă colecţie H&M, intitulată "Big is Beautiful", este reprezentată de manechinul XXL Tara Lynn.

6820 afișări
Imaginea articolului Se schimbă într-adevăr lumea modei? Modelul XXL Tara Lynn, în noua colecţie H&M - FOTO

Modelul XXL Tara Lynn, în noua colecţie H&M (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Alegerea unui model XXL este o noutate, celebra Gisele Bundchen fiind imaginea ultimei colecţii H&M, informează www.dailymail.co.uk.

Tara Lynn apare în imaginile campaniei "Big is Beautiful" în costum de baie având o atitudine sexy.

Manechinul XXL, care a apărut în reviste celebre precum Elle sau Glamour, nu a fost întotdeauna încântată de felul în care arată: "Purtam mărimea 46/48 în liceu, şi nu era un lucru uşor."

"Având 16 ani, simţeam că greutatea mea mă trage înapoi. Ar fi trebuit să mi se vadă oasele proeminente, dar nu era cazul meu si nu acesta era modul în care mi se dezvolta corpul, " a mărturisit Tara Lynn.

Realizând cererea din ce în ce mai mare pentru creaţii dedicate femeilor plinuţe, celebrul retailer speră să atragă clientela tânără.

Designerul Lisa Hajian a declarat că: "în acest sezon, a fost creată o colecţie care respectă mai mult trendurile pentru a oferi clienţilor o gamă mai largă de produse din mărimile 16 - 30."

"Colecţia are o mai mare componentă de lux, care va atrage şi clientela tânără", a adăugat Lisa Hajian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici