Seară de astrologie, pe 12 august: Ce zile sunt magice, ce planete sunt în retrograd, ce e iubirea

Seara de astrologie de pe 12 august, cu începere de la 19:30, de la Ceainăria La Un Ceai, din Bucureşti, este genul de întâlnire în care se vor strânge informaţii importante despre acea ordine a lumii care generează înţelegere, echilibru şi claritate.

1644 afișări
Imaginea articolului Seară de astrologie, pe 12 august: Ce zile sunt magice, ce planete sunt în retrograd, ce e iubirea

Seară de astrologie, pe 12 august: Ce zile sunt magice, ce planete sunt în retrograd, ce e iubirea (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Ne întâlnim lunar ca să aflăm ce zile sunt magice, cum să depăşim dificultăţile propuse de planetele în retrograd sau cum să plantăm iubire în zilele cu aspecte puternice, previziunile pe întreaga lună şi deschiderile, importanţa adusă de aspecte şi ce efect pot avea în viaţa fiecăruia.", spun organizatorii.

Înscrierile se pot face la la 0734 195 395 (apel sau sms). Donaţia sugerată este de 15 lei.

Fiecare seară de astrologie este şi o întâlnire pentru lucrul conştient aşa că astrologul propune jocuri sau teme de dialog menite să activeze grupul spre conştientizare psihologică asupra unor subiecte precum identitatea personală, puterile personale, tipurile de relaţii pe care le construim, drumul în viaţă, depăşirea momentelor cu energie joasă, compatibilităţi, ridicarea energiei etc.

„Prima mea iubire mi-a răscolit sufletul într-atât încât am început să mă întreb: oare există, undeva în Univers, o planetă a iubirii eterne?! Astfel am pornit în căutarea ei. Iar drumul m-a adus aici. Am descoperit mai multe planete, zeci de asteroizi şi sute de stele! Şi în continuare cred că există acea planetă, că ea este aici pe Pământ... şi oriunde, acolo unde femininul se armonizează cu masculinul continuu, de milenii. Te invit să le descoperi şi tu si să te armonizezi cu acest suflu special, al stelelor, al planetelor, asteroizilor, al Universului, al iubirii. In fiecare lună am sa te antrenez, am sa îţi dau teme pentru acasă şi îţi voi prezenta ambianţa lunii august, cu aspectele cele mai frumoase, subtile şi benefice pe care le poţi fructifica până la următoarea noastră întâlnire.”, spune Maria Sârbu, astrolog.

"Vă aşteptăm cu inima deschisă pentru cunoaştere şi înţelegere! Nu ezitaţi să aduceţi un prieten interesat! Participarea la atelier se face pe baza unei donaţii sugerate de 15 lei, iar toate fondurile sunt direcţionate către astrologul care susţine atelierul.", îndeamnă organizatorii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici