Sharon Stone, sexy la 54 de ani. Cum arată vedeta, brunetă, într-un film alb-negru - VIDEO

Sharon Stone dovedeşte că este în continuare o actriţă care se poate metamorfoza pentru fiecare rol pe care îl joacă, iar pentru cea mai recentă apariţie a sa vedeta şi-a schimbat radical look-ul.

11600 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone, sexy la 54 de ani. Cum arată vedeta, brunetă, într-un film alb-negru - VIDEO

Sharon Stone, sexy la 54 de ani. Cum arată vedeta, brunetă, într-un film alb-negru

Actriţa în vârstă de 54 de ani şi-a schimbat look-ul pentru un film alb-negru realizat pentru revista franceză "French Revue", scrie dailymail.co.uk.

Sharon Stone şi parterul său din film, modelul Anton Rivas, i-au întruchipat pe Pumpkin şi Honey Bunny, două personaje din filmul "Pulp Fiction" de Quentin Tarantino.

Cei doi au recreat scena din film în care personajele jefuiesc un restaurant, folosind arme pentru a forţa oamenii din local să le dea banii.

Sharon Stone a purtat ţinute sexy, cum ar fi o rochie prinsă doar pe un umăr, o rochie neagră din piele sau lenjerie intimă. Vedeta a purtat o perucă neagră, scurtă, uimindu-şi astfel fanii obişnuiţi cu părul său blond.

Pe parcursul filmului, Sharon Stone şi partenerul său scapă de poliţie de două ori după ce comit jaful.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici