SMART RADIO. Taylor Swift se plânge că nu mai are voie să cânte vechile hituri la Premiile Muzicale Americane

Taylor Swift se plânge că nu mai are voie să cânte vechile sale hituri la festivitatea Premiilor Muzicale Americane (AMA) , arată Smart Radio, care păstrează un rol special pentru muzica artistei.

366 afișări
Imaginea articolului SMART RADIO. Taylor Swift se plânge că nu mai are voie să cânte vechile hituri la Premiile Muzicale Americane

SMART RADIO. Taylor Swift se plânge că nu mai are voie să cânte vechile hituri la Premiile Muzicale Americane

Cântăreaţa a cerut ajutorul fanilor pentru a rezolva neînţelegerea cu managerii muzicali Scooter Braun şi Scott Borchetta. Nu doar apariţia lui Taylor Swift pe scena ceremoniei ar fi sub semnul întrebării ci şi un documentar pregătit de Netflix despre viaţa ei, susţine interpreta. Iar motivul ar fi tot neînţelegerile cu cei doi şefi din industria muzicală.

“Nu ştiu ce să mai fac”, se plânge Swift pe o reţea socială.

Swift a prezentat şi o declaraţie în care susţine că Borchetta şi Braun, care deţin drepturile pentru primele ei albumuri, ar împiedica-o să cânte la gala AMA, unde ar trebui să primească trofeul pentru artistul deceniului.

Neînţelegerile au apărut după ce Taylor Swift a părăsit grupul Big Machine Label Group, unde încheiase contract cu Borchetta, care a descoperit-o când cântăreaţa nu avea decât 14 ani. După ce a întregistrat şase albume, artista a semnat cu Universal Music Group, în noiembrie 2018. Printre motivele care au determinat-o pe artistă să schimbe casa producătoare a fost şi nevoia de a intra în posesia originalelor pentru piesele sale, un lucru pe care nu l-a avut niciotată la BMLG.

Borchetta a vândut BMLG, şi drepturile pentru înregistrările originale ale primelor piese cântate de Swift, către Braun, care mai administrează şi repertoriul unor muzicieni precum Justin Bieber şi Kanye West. Swift l-a acuzat pe Braun de ”comportament abuziv”.

Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, este unul dintre cel mai bine vânduţi artişti din lume, cu peste 40 de milioane de albume şi 130 de milioane de single-uri. Aceasta a primit, de-a lungul carierei, zece premii Grammy, 23 de Billboard Music Awards şi un premiu Emmy. Cel mai recent album de studio al cântăreţei, "Reputation", a fost lansat în noiembrie 2017 şi a fost desemnat materialul discografic al anulului 2018 de revista americană Billboard.

Piesele cântăreţei americane se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici