Sofia Vergara are o relaţie cu Joe Manganiello, star al serialului "True Blood"

Actriţa Sofia Vergara, vedeta serialului "O familie modernă/ Modern Family", şi Joe Manganiello, un star al serialului "True Blood", au o relaţie care a început în urmă cu puţin timp, a anunţat o sursă.

523 afișări
Imaginea articolului Sofia Vergara are o relaţie cu Joe Manganiello, star al serialului "True Blood"

Sofia Vergara (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Abia au început să iasă împreună", a precizat aceeaşi sursă. Agenţii de presă ai celor două vedete nu au confirmat deocamdată această informaţie.

Joe Manganiello, în vârstă de 37 de ani, a lăudat frumuseţea actriţei columbiene într-un interviu pe care starul hollywoodian l-a acordat revistei People, la scurt timp după ce a fost desemnat de publicaţie "cel mai sexy celibatar pe anul 2014".

"Mă băgaţi în belele. Nu vreau să fiu un spărgător de căsnicii. Această persoană este logodită", a spus Joe Manganiello vorbind despre Sofia Vergara, care s-a despărţit de logodnicul ei, Nick Loeb, în luna mai. "Are forme, are un chip frumos, un păr frumos, e pur şi simplu superbă. E o frumuseţe naturală. E o temperamentală!", a adăugat Joe Manganiello.

Starul serialului "True Blood" şi vedeta serialului "Modern Family" s-au cunoscut în luna mai, la Balul Corespondenţilor de la Casa Albă.

Joe Manganiello, în vârstă de 37 de ani, este un reputat antrenor de fitness, care a devenit însă celebru pe plan mondial cu rolul vârcolacului sexy Alcide Herveux din serialul "True Blood". El a jucat în mai multe seriale de televiziune, "Hoţul fermecător/ White Collar", "Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother", "Ruleta destinului" şi "American Heiress", dar şi în lungmetraje precum "Omul păianjen", "Omul-păianjen 3", "Pregăteşte-te că vine/ What to Expect When You're Expecting" şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike".

Sofia Vergara, în vârstă de 41 de ani, s-a despărţit de logodnicul ei, omul de afaceri Nick Loeb, după o relaţie care a durat aproape patru ani. Actriţa a mai fost căsătorită, între anii 1991 - 1993, cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul "O familie modernă/ Modern Family" este acela care a făcut-o celebră pe actriţa columbiană şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy.

Potrivit publicaţiei Forbes, Vergara ocupă prima poziţie în cel mai recent top al celor mai bine plătite actriţe din televiziunea americană, cu venituri de 30 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici