Solistul AC/DC Brian Johnson se simte "trădat" şi "marginalizat" de colegii săi de trupă - GALERIE FOTO

La începutul lui martie, trupa AC/DC a fost nevoită să-şi amâne turneul "Rock Or Bust"din America de Nord,după ce solistul formaţei,Brian Johnson,a primit vestea că îşi va pierde auzul,dar Johnson i-ar fi declarat recent prietenului său Jim Breuer, că se simte "trădat"şi "margializat"de colegii săi.

5232 afișări
Imaginea articolului Solistul  AC/DC Brian Johnson se simte "trădat" şi "marginalizat" de colegii săi de trupă - GALERIE FOTO

Solistul AC/DC Brian Johnson se simte "trădat" şi "marginalizat" de colegii săi de trupă - GALERIE FOTO (Imagine: Hepta)

În urma diagnosticului unor probleme auditive grave care l-au forţat să părăsească subit turneul din America de Nord ”Rock Or Bust”, fostul solist al AC/DC Brian Johnson se simte ”trădat” de modul în care colegii săi de trupă au gestionat situaţia, potrivit unor surse citate de contactmusic.com.

Vedetele heavy rock şi-au amânat şi îşi reprogramează toate cele zece spectacole din cadrul turneului lor american, după ce Johnson, în vârstă de 68 de ani, a primit diagnosticul din partea medicilor că va surzi permanent dacă va mai cânta alături de colegii săi.

În prezent, Johnson i-ar fi spus celui mai apropiat prieten al său, comediantul american Jim Breuer, că se simte dezamăgit şi margializat de colegii săi de trupă, fiind de părere că un înlocuitor al acestuia a fost deja ales.

Breuer a declarat că l-a vizitat pe Johnson, care a fost vocalistul trupei AC/DC încă de la moartea lui Bon Scott din 1980, la casa sa din Florida şi i s-a părut a fi ”extrem de deprimat”. ”Nu era deprimat din cauza sănătăţii sale”, a dezvăluit ziarul Canton Repository în această săptămână. ”Este supărat pentru că se simte că a rămas pe margine.”

Johnson simte că diagnostul nu este atât de rău pe cât pare, şi speră să se ajungă la o înţelegere prin care să poată cânta încă în concerte în aer liber. El s-ar fi supărat pe faptul că colegii săi l-au scos la propriu din formaţie printr-un comunicat de presă făcut chiar a doua zi.

Cu toate acestea, Breuer a recunoscut că deşi povestea era adevărată în mare parte, s-a îndepărtat uşor de adevăr când a repovestit-o şi a inventat câteva aspecte ale ei. Într-o postare pe Facebook, acesta a scris: ”Tot ceea ce a spus Brian a fost 'Sunt trist şi vreau să îmi mai fac meseria şi sper ca acest lucru se va întâmpla.' Restul au fost invenţii.”

Într-un video ulterior, Bauer a mai declarat: ”Nu îl citez pe Brian Johnson. Sunt eu inventând. El nu a spus multe dintre lucrurile respective.”

Trupa de hard rock AC/DC a fost înfiinţată la Sydney în 1973 şi este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) şi Phil Rudd (baterie).

Trupa AC/DC a susţinut, pe 16 mai 2010, un concert la Bucureşti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiană a adus în Capitală show-ul "Black Ice", care promovează cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după "Stiff Upper Lip", susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

Într-o carieră de patru decenii, formaţia australiană a lansat numeroase piese de succes precum "Back in Black", "Big Jack", "Thunderstruck", "Black Ice", "You Shook Me All Night Long", "Let There Be Rock", "Highway to Hell" şi "For Those About to Rock (We Salute You)", iar albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici