Soţia ambasadorului SUA: Viaţa culturală din Bucureşti e fascinantă, iar mâncarea e incredibilă

Soţia ambasadorului SUA, Elizabeth Gitenstein, a mărturisit, miercuri, că, de la sosirea în România, cel mai dor îi este de nepoţii săi, dar că este foarte încântată să fie în Bucureşti, unde viaţa culturală este fascinantă, mâncarea este incredibilă, iar oamenii sunt extrem de primitori.

96 afișări
Imaginea articolului Soţia ambasadorului SUA: Viaţa culturală din Bucureşti e fascinantă, iar mâncarea e incredibilă

Soţia ambasadorului SUA: Viaţa culturală din Bucureşti e fascinantă, iar mâncarea e incredibilă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, şi soţia sa, Elizabeth, au vizitat, miercuri, complexul educaţional Lauder Reut.

Elisabeth Gitenstein a fost întrebată de unul dintre elevi ce crede despre viaţa culturală şi socială a Bucureştiului şi de ce îi este cel mai dor.

"Cel mai dor îmi este de nepoţi. Avem trei copii şi, până acum, doi nepoţi. Dar fiica mea mai mare este însărcinată cu gemeni. (...) De ei îmi este teribil de dor. Aşa că, dacă aş putea micşora distanţa până la ei, ar fi extraordinar. Însă sunt absolut încântată să fiu aici, la Bucureşti. Viaţa culturală este fascinantă, mâncarea este incredibilă, iar oamenii sunt extrem de primitori", a spus ea.

Ea le-a mai spus elevilor că a învăţat limba română, dar şi că, fiind de profesie asistentă medicală, face muncă de voluntariat în diverse aziluri, fiind încântată să observe că tinerii români sunt interesaţi de munca de voluntariat.

Ea a fost aplaudată puternic de cei prezenţi, iar ambasadorul a intervenit spunând: "Aş fi foarte încântat să îmi fac munca pe jumătate la fel de bine ca ea".

"Ştiţi, când preşedintele Obama şi vicepreşedintele Biden m-au întrebat dacă pot face misiunea asta de ambasador le-am spus: «Ei bine, cred că pot fi un ambasador decent şi cu siguranţă voi avea cea mai bună soţie de ambasador»", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici