Starurile, în apărarea lui Brad Pitt: Am pierdut un prieten de când a întâlnit-o pe Jolie, acum 10 ani

Melissa Etheridge, bună prietenă cu Brad Pitt, se numără printre celebrităţile care neagă vehement acuzaţiile de abuz asupra copiilor, afirmând că sunt "complet nefondate" şi o acuză pe Angelina Jolie că a destrămat căsnicia, relatează E! News.

8753 afișări
Imaginea articolului Starurile, în apărarea lui Brad Pitt: Am pierdut un prieten de când a întâlnit-o pe Jolie, acum 10 ani

Starurile, în apărarea lui Brad Pitt: Am pierdut un prieten de când a întâlnit-o pe Jolie, acum 10 ani (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Cântăreaţa de muzică country, în vârstă de 55 de ani, a vorbit la emisiunea de radio SiriusXM găzduită de Andy Cohen despre acuzaţiile care i se aduc lui Brad Pitt în divorţul de Angelina Jolie şi în lupta pentru custodia copiilor. Melissa Etheridge, care a susţinut un recital la nunta actorului cu Jennifer Aniston, a negat furioasă orice acuzaţie adusă lui Pitt.

"Mi se rupe inima mea când un mariaj e nimicit astfel de urât şi îţi este luat dreptul asupra copiilor tăi", a spus Etheridge. Cântăreaţa de muzică country, care a trecut printr-un divorţ dur cu fostul ei Tammy Lynn Michaels în 2010 şi a trecut prin "războiul custodiei" vreme de doi ani, pentru gemenii cuplului, a declarat că a fost "complet sfâşietor" să-l vadă pe Pitt în centrul zvonurilor injurioase şi să-l vadă acuzat că a agresat verbal şi fizic copiii. "Am trecut prin instanţă pentru familia mea", a explicat ea. "Am fost de două ori prin acest calvar, şi eu ştiu foarte bine cum se fac treburile, şi ştiu şi câtă dezinformare şi minciună se pot regăsi în astfel de procese", a adăugat cântăreaţa.

Melissa Etheridge a mai spus şi că speră să reia legăturile cu Jolie, deoarece "şi-a pierdut un prieten atunci când el a întâlnit-o pe Jolie". Mulţi dintre prietenii lui Brad Pitt nu l-au văzut de 10 ani, după ce actorul a cunoscut-o pe Jolie pe platourile de filmare de la "Domnul şi Doamna Smith", dezvăluie Etheridge.

În ultimul timp, cuplul recent destrămat, denumit de presă "Brangelina" s-a aflat în lumina reflectoarelor după ce Angelina Jolie a intentat divorţul de Brad Pitt, după 12 ani în care au fost împreună, actriţa solicitând în instanţă custodia celor şase copii ai cuplului, invocând ca motiv al separării "diferenţe ireconciliabile".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici