Ştefan Atârgoviţoaie, băiatul care a cucerit Italia. A câştigat unul dintre cele mai mari concursuri de canto - VIDEO

Ştefan Atârgoviţoaie, un băiat în vârstă de 11 ani, a câştigat, sâmbătă, un celebru concurs de canto din Italia, "Ti lascio una canzone", aflat anul acesta la cea de-a cincea ediţie şi difuzat de postul Rai Uno.

4246 afișări
Imaginea articolului Ştefan Atârgoviţoaie, băiatul care a cucerit Italia. A câştigat unul dintre cele mai mari concursuri de canto - VIDEO

Ştefan Atârgoviţoae

Finala concursului a avut loc sâmbătă seară, iar Ştefan, supranumit de italieni "băiatul cu chip de înger", a interpretat piesa "Profeta Non Saro".

De altfel, Ştefan Atârgoviţoaie a fost unul dintre concurenţii favoriţi din acest concurs, potrivit stirileprotv.ro.

Băiatul este elev al Colegiului Naţional de Arte "Octav Băncilă" din Iaşi, la clasa de pian, şi a câştigat mai multe concursuri de interpretare. Anul acesta el a mai câştigat un concurs în Italia - San Remo Junior.

Anul trecut, tot o ieşeancă, în vârstă de 13 ani, Mădălina Lefter, a câştigat premiul juriului emisiunii "Ti lascio una canzone". Tânăra a obţinut cu această ocazie şi un contract de colaborare cu televiziunea Rai Uno.

"Ti lascio una canzone" este un program coordonat de celebra moderatoare de televiziune Antonella Clerici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici