Străzile Bucureştiului se mişcă sub paşi de dans

Un eveniment inedit va avea loc în Bucureşti, duminică, pe 6 aprilie 2014. Comunitatea Română de Tango şi cluburile de dans Hobby Dance, Mania Latina şi Tangotangent ies în stradă şi fac demonstraţii de dans.

108 afișări
Imaginea articolului Străzile Bucureştiului se mişcă sub paşi de dans

Străzile Bucureştiului se mişcă sub paşi de dans

Printre stilurile abordate se numără Tango, Rumba, Salsa, Bachata sau Cha-Cha-Cha. Trecătorii sunt invitaţi să ia parte la eveniment, indiferent dacă doresc să participe la demonstraţii, alături de dansatorii profesionişti sau vor să fie simpli spectatori.

Evenimentul, intitulat "Strada se mişcă", va avea loc în intervalul orar 11:00-14:00, la intrarea Charles de Gaulle, Parcul Herăstrău. Acesta este parte a Românian Fun Festival, un festival organizat de Funvertising şi Pro Sport şi care îşi propune să le demonstreze românilor că viaţa merită trăită cu entuziasm, optimism şi, de ce nu, în paşi de dans.

Mai multe detalii referitoare la festival şi la evenimentele organizate sunt disponibile pe pagina www.romanianfunfestival.ro şi pe pagina de facebook, www.facebook.com/Romanianfunfestival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici