Super Bowl 2019 va avea loc pe Mercedes-Benz Stadium, o arenă de 1,6 miliarde de dolari

Super Bowl 2019, cel mai aşteptat eveniment în sportul de peste ocean, va avea loc duminică, 3 februarie, pe o arenă de 1,6 miliarde de dolari. Mercedes-Benz Stadium, din Atlanta, va găzdui întâlnirea care va decide campioana sezonului 2018 al National Football League (NFL).

750 afișări
Imaginea articolului Super Bowl 2019 va avea loc pe Mercedes-Benz Stadium, o arenă de 1,6 miliarde de dolari

Super Bowl 2019 va avea loc pe Mercedes-Benz Stadium, o arenă de 1,6 miliarde de dolari

Super Bowl 2019 le va aduce faţă în faţă pe New England Patriots şi Los Angeles Rams.

Mercedes-Benz Stadium este un stadion care are o capacitate de 71.000 de locuri şi este arena echipelor Atlanta Falcons (NFL) şi Atlanta United FC (MLS). Acesta a fost inaugurat în august 2017, la meciul din NFL dintre Atlanta Falcons şi Arizona Cardinals.

Super Bowl 2019 este al treilea găzduit de Atalanta după cel din 1994 şi cel din 2000.

10 milioane de dolari / minut costă publicitatea la Super Bowl 2019

Finala campionatului de fotbal american aduce venituri uriaşe celor implicaţi în acest eveniment. Un minut de publicitate costă anul acesta 10 milioane de dolari. Şi preţurile la biletele de avion pentru Atlanta au explodat, un tichet a ajuns până la 1.000 de dolari.

New England Patriots - Los Angeles Rams, meciul anului în fotbalul american se va disputa pe 3 februarie, duminică noapte, începând cu ora 01:30 (ora României).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici