Sylvester Stallone, victima unei farse online privind decesul său: Vă rog, ignoraţi... încă lovesc cu pumnul

Sylvester Stallone a fost victima unei farse online privind decesul său, actorul american precizând că este în viaţă şi se simte bine, într-un mesaj publicat pe platforma online Instagram, informează people.com.

13873 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone, victima unei farse online privind decesul său: Vă rog, ignoraţi... încă lovesc cu pumnul

Sylvester Stallone, victima unei farse online privind decesul său: Vă rog, ignoraţi... încă lovesc cu pumnul

Pe contul său de pe platforma online Instagram, Stallone a publicat o fotografie folosită la această farsă şi mesajul: "Vă rog, ignoraţi această prostie... Sunt în viaţă şi mă simt bine şi sunt fericit şi sănătos... încă lovesc cu pumnul".

Aceasta nu este prima dată când Stallone este nevoit să dezmintă o ştire privind decesul său. O informaţie similară a circulat pe reţeaua Facebook în 2016.

În prezent, Sylvester Stallone lucrează la un nou lungmetraj, "Creed 2", în care joacă şi pugilistul de origine română Florian Munteanu.

De altfel, luni, Stallone a publicat afişul filmului "Creed 2" pe contul său de pe platforma online Instagram.

Filmul "Creed 2" este regizat de Steven Caple Jr. Scenariul a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes "Rocky".

Noul film este programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta.

Lungmetrajul anterior, "Creed", regizat de Ryan Coogler şi lansat în 2015, a oferit un nou impuls francizei "Rocky", a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici