Ţara în care le este permis copiilor să fumeze în curtea şcolii

Franţa încă se află în stare de alertă, iar unul dintre efectele secundare ale acestei stări este faptul că liceeni au primit permisiunea de a fuma în incinta şcolii, ca o măsură de securitate împotriva atacurilor teroriste, scrie Business Magazin.

1700 afișări
Imaginea articolului Ţara în care le este permis copiilor să fumeze în curtea şcolii

Ţara în care le este permis copiilor să fumeze în curtea şcolii

Deşi au trecut patru luni de la atacurile teroriste din Paris în care au murit 130 de oameni şi au fost rănite 350 de persoane, Franţa este încă în stare de alertă.

Chiar dacă fumatul este permis doar persoanelor peste 18 ani şi este interzis în şcoli şi la locul de muncă, un număr mare de directori, încurajaţi de ministerul educaţiei, le permit fumatul în şcoală elevilor până când se încheie starea de alertă, pe 26 mai.

Potrivit statisticilor oficiale, în jur de o treime din adolescenţii francezi între 15 şi 19 ani fumează, relatează Business Magazin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici